Cum faci bani cu eToro? Ai 20 de dolari la inceput

Articol realizat de Bogdan Tătulea, fondator Bani grei pe net.

Înainte de a vă prezenta oferta eToro, o să vă spun câteva cuvinte despre bani și despre ce putem face cu ei. În școală nu se face educație financiară, așa că trebuie să ne educăm singuri. Trebuie să învățăm mai ales din cărți și de pe Internet, cum să câștigăm bani, cum să-i economisim, cum să-i cheltuim și cum să-i investim.

Societatea consumeristă în care trăim ne învață mai ales cum să cheltuim banii, ne învață să ne folosim timpul pentru a primi un salariu lunar, dar nu ne învață cum să facem ca banii să lucreze pentru noi. Banii trebuie să producă alți bani, iar acest lucru e posibil investind în active.

Activele sunt cele care ne bagă bani în buzunar, în timp ce pasivele ni-i scot. Casa în care locuiești e un bun pasiv, deoarece plătești întreținere, impozit, asigurare, dar se poate transforma în activ, dacă o închiriezi și primești astfel o sumă de bani lunar. Mașina personală e tot un bun pasiv, la fel ca frigiderul, televizorul, calculatorul.

Eu am reușit să-mi transform calculatorul în activ, deoarece câștig bani cu ajutorul lui. Alte active sunt acțiunile, obligațiunile, depozitele bancare, drepturile de autor, etc. Important e să investim mai mult în active decât în pasive.

eToro e cea mai populară platformă online de tranzacționare Forex. Prin intermediul acestei platforme, atât cei experimentați, cât și începătorii, au posibilitatea să obțină un venit pasiv din tranzacționarea valutelor. eToro a lansat de curând un sistem nou de tranzacționare online, numit CopyTrader.

Acest sistem permite celor fără experiență să tranzacționeze valute, aur sau petrol, pe piața financiară internațională, prin simpla copiere a mișcărilor făcute de cei mai buni traderi. Ai rapoarte lunare și anuale, unde vezi performanțele fiecărui trader și poți să alegi să-i copiezi pe cei mai performanți.

Sumele tranzacționate vor fi direct proporționale cu cele tranzacționate de cel pe care îl copiezi. Puteți de asemenea să investiți în acțiuni la diverse companii celebre, ca Apple, Google, Facebook, sau chiar în moneda Bitcoin.

eToro oferă în acest moment un cadou constând într-un cupon în valoare de 20$, cu care puteți să începeți să tranzacționați chiar de azi, sau să investiți în acțiuni.

Nu e nevoie de nicio depunere, trebuie doar să vă înregistrați cu datele Facebook și să distribuiți mai departe, pentru a afla și alții de ofertă.

eToro
Ai 20 de dolari la inceput

Dacă te interesează platforma eToro, poţi găsi mai multe informaţii şi să te înregistrezi de AICI.

Pentru mai multe informații despre eToro și despre alte afaceri online, vă invit să citiți blogul BANI GREI PE NET.

Despre Autor: Bodan Tătulea este fondatorul comunităţii Bani grei pe Net. Este pasionat de afacerile online şi testează zilnic idei noi de a face bani online. Mai multe despre activităţile lui găseşti pe blogul său personal banigreipenet.blogspot.ro.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.