11 citate motivationale spuse de Donald Trump

Donald Trump, unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din toate timpurile, este autorul a nenumărate cărţi de business şi gazda marelui show american “Ucenicul”.

Deţine mai multe companii din diverse domenii, cea mai mare fiind Trump Organization, una dintre cele mai mari firme de imobiliare din America care în istoria ei a cunoscut şi o scădere drastică care a dus firma aproape de faliment.

Cu ajutorul geniului lui Donald Trump, acesta a readus compania în cărţi deţinând în momentul de faţă câteva milioane de metrii pătraţi de proprietăți din Manhattan.

Citate motivationale spuse de Donald Trump

 

În continuare îţi voi prezenta 11 citate motivationale care m-au impresionat cel mai mult spuse de Donald Trump.

11 citate motivationale spuse de Donald Trump

 1. Priviţi soluţia, nu problema! Şi nu renunţaţi niciodată, din absolut niciun motiv. Acest gând merită spus, reţinut şi aplicat întotdeauna. Este foarte important.
 2. Încerc să învăţ din trecut, dar îmi plănuiesc ca pe viitor să mă concentrez pe prezent.
 3. Concentraţi-vă! Întrebaţi-vă la ce ar trebui să vă gândiţi acum. Ignoraţi interferenţele. În această epocă a sarcinilor multiple, este o tehnică valoroasă, care trebuie dobândită.
 4. Întrebaţi-vă: „Ce mă prefac că nu văd?” S-ar putea să existe nişte oportunităţi extraordinare chiar în jurul vostru, chiar dacă lucrurile nu arată atât de bine. Marile obstacole se pot transforma în mari victorii.
 5. Un pont bun pentru golf, încearcă să lovești ușor și bine și prefă-te că nu contează. Apropo, e valabil și în viață.
 6. Nu renunţa niciodată. Cei mai mari rataţi din lume sunt cei ce renunţă.
 7. Fiţi pasionaţi de ceea ce faceţi! Dacă vă place ceea ce faceţi, nu vi se va părea niciodată că munciţi din greu.
 8. Aveţi încredere în voi! Dacă nu, nimeni altcineva nu va avea. Gândiţi-vă la voi ca la o armată formată dintr-un singur om.
 9. Fii atent pe cine calci când urci, că vei întâlni aceiași oameni la coborâre.
 10. Experienţa m-a învâţat câteva lucruri. Primul este acela de a-mi asculta instinctul, indiferent de cât de bine sună ceva pe hârtie. Al doilea este că în general eşti mai câstigat dacă rămâi alături de ceea ce cunoşti, iar al treilea lucru este că uneori, cele mai bune investiţii sunt cele pe care nu le faci.
 11. Dacă tot gândeşti fără o direcţie anume, măcar gândeşte la nivel mare.

Te rog votează care ți se par cele mai bune citate motivationale ale lui Donald Trump sau și mai bine, propune unul nou.

Top 11 citate Donald Trump (alege maxim 3)

View Results

Loading ... Loading ...

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.