20 de Citate despre Munca si Bani spuse de Robert Kiyosaki

Citate despre Munca si Bani spuse de Robert KiyosakiCând vorbim despre educatie financiara vorbim în acelaşi timp şi de Robert Kiyosaki. Robert Kiyosaki este cunoscut ca şi unul dintre cei mai buni mentori financiari din lume.

Este autorul a 18 cărți care s-au vândut în peste 26 de milioane de exemplare. Cele mai apreciate au fost: „Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie„, ” Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna„, „Cadranul banilor. Ghidul tatalui bogat pentru libertate financiara„, „Scoala de afaceri. Pentru oamenii carora le place sa ii ajute pe altii” și multe altele.

Toate cărțile scrise de el le puteți găsi AICI.

Sunt fericit să spun că până acum am citit câteva cărți scrise de el și pot să confirm că sunt cele mai bune din această categorie. Le recomand oricui care se află la început de drum.

Cel mai bine îl cunoaștem pe Robert Kiyosaki datorită citatelor despre munca si bani ce au ajuns să le cunoască întreaga lume.

În continuare ți-am pregătit o listă cu 20 de citate despre munca si bani care m-au impresionat cel mai mult.

20 de Citate despre Munca si Bani spuse de Robert Kiyosaki

1. Calificările academice sunt importante și la fel este și educația financiară. Sunt amandouă importante dar școala uită una dintre ele.

2. Sarac, ghinionist, nefericit si bolnav este acela care folosește prea des cuvântul mâine.

3. Vestea bună e că n-ai nevoie de prea mulţi bani ca să schimbi felul în care gândeşti. De fapt, poţi s-o faci şi gratis. Vestea proastă e că, uneori, e foarte greu să schimbi gândurile acelea din străfunduri pe care ţi le-au vârât în cap generaţii după generaţii sau pe care le-ai învăţat de la prieteni, de la colegii de muncă sau de la şcoală. Şi totuşi, se poate.

4. În fiecare problemă zace o oportunitate.

5. Singura diferenţă dintre un om bogat şi unul sărac este felul în care îşi folosesc timpul.

6. Banii sunt un subiect de bază. Ca apa, mâncarea, aerul și adăpostul, afectează totul, dar totuși din nu știu ce motiv, lumea academicienilor crede că este un subiect sub poziția lor socială.

7. Dacă vrei să mergi undeva, cel mai bine este de a găsi pe cineva care a fost deja acolo.

8. Folosește-ți inteligența, lucrează ceva timp gratuit și peste ceva timp vei găsi calea de a găsi ceva mai mult, vei vedea lucruri pe care oamenii simpli nu le văd, iar alții nu știu ce caută.

9. Dacă nu ştii cum să ai grijă de bani, banii vor sta departe de tine.

10. Am o problemă cu prea mulți bani. Nu îi pot reinvesti suficient de repede și pentru că îi reinvestesc, mai mulți bani îmi intră în cont.

11. Nu mai fă ceea ce făceai. Ia-ți o pauză și lămurește-te ce funcționează și ce nu. Definiția nebuniei este să faci mereu același lucru așteptând rezultate diferite.

12. Multor oameni le este frică să spună NU adevarului. Aici intervine tăria în joc. Tăria nu înseamnă a fi un terorist, înseamnă a avea coloană vertebrală.

13. Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.

14. Amintește-ți să ai vise mari, să gândești pe termen lung, să câștigi în fiecare zi câte puțin și să faci pași de bebeluș. Aceasta este cheia succesului pe termen lung.

15. Regula numărul 1 ca să devii un om de afaceri este să nu-ți iei niciodată o slujbă pentru banii pe care ți-i oferă. Angajează-te doar pentru experiență și priceperea pe care le vei acumula la locul de muncă.

16. Odată cu schimbarea modului meu de a gândi și a atitudinii, s-a modificat și modul meu de a acționa, dar și rezultatul.

17. Fă astăzi ceea ce îți dorești pentru mâine.

18. Uneori ai succes…iar alteori înveți.

19. „Astăzi” e cuvântul învingătorilor și „mâine” al rataților.

20. Mergem la școală pentru a învăța să muncim din greu pentru bani. Eu scriu cărți și creez produse pentru a-i învăța pe oameni cum să facă banii să lucreze pentru ei.

Care din cele 20 de citate despre munca si bani ți-au plăcut cel mai mult?

Lasă-mi un comentariu cu citatul tău favorit!

Despre Autor: Laurentiu Mihai, pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, putem face asta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.