Banii Vorbesc S.06 Ep.06 cu Christian Tudorache despre Property Management

Bine te-am regăsit cu un nou episod interesant din emisiunea Banii Vorbesc.

Avem parte de un subiect pe care nu l-am mai abordat până acum și care sper eu să fie pe interesul multor investitori din imobiliare.

Subiectul este Property Management (administrarea imobilelor de câtre cineva extern) iar invitatul nostru este Christian Tudorache, fondatorul si directorul agenției Kastel Group – o agenție cu specific imobiliar, dar cu o mare orientare către property management.

Christian ne va răspune la întrebări despre ce înseamnă mai exact property management, cui i se potrivește, de ce să apelăm la acest serviciu dar și posibile costuri, dar vom vorbi și despre piața imobiliară din 2022 și cum crede el că se vor schimba lucrurile în această perioadă.

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu! Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Ce este mai exact property management?
  • De ce apelăm la un asemenea serviciu și cine apelează?
  • Costurile serviciului de property management?
  • Cum arată piața imobiliară în 2022?
  • La ce să ne așteptăm în acest an?

Pentru orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi.

Nu uita să te abonezi pe youtube ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc. Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.