Cateva cuvinte despre munca la domiciliu

Domeniul este unul pe cat de interesant pe atat de mlastinos. Nu o sa reiau aceleasi si aceleasi clisee pe care cu siguranta le-ati tot citit despre munca la domiciliu si nici nu o sa va previn cu privire la tepele si escrocheriile care constituie majoritatea ofertelor de lucru de acasa de pe online-ul romanesc (stiu ca sunteti mai inteligenti de atat).

Voi trece asadar direct la subiect si voi incerca sa punctez oportunitatile si ideile reale de munca la domiciliu, asa cum sunt ele in mediul economic romanesc din 2015.

munca la domiciliu

Fara a lungi inutil discutia, afirma raspicat si din capul locului ca da, exista astfel de oportunitati. Unii dintre voi, in special cei care va desfasurati activitatea in mediul online, puteti confirma acest lucru. Azi, cu un computer conectat la internet si cu cateva skiluri (aptitudini) utile poti castiga oriunde intre cativa firfirici, bani de buzunar, pana la un trai decent sau chiar sa dai lovitura vietii (cazuri rarisime desigur).

Aparitia Internetului si dezvoltarea constanta a tehnologiei a dus la aparitia unei noi piete globale, plina de oportunitati. In timp ce marea majoritate a utilizatorilor sunt doar consumatori, in aceasta uriasa piata globala virtuala, exista o minoritate care profita financiar de pe urma globalizarii informatiei.

Aproape orice poate fi valorificat online, de la servicii de traducere si tehnoredactare, pana la creatii intelectuale sau lucrari de arta si artizanat.

Puteti gasi o multime de resurse, idei si inspiratie pe site-ul www.Munca-La-Domiciliu.biz ; unul din putinele site-uri romanesti (poate singurul) despre subiectul work from home, care mi-a lasat o impresie placuta.

De ceva vreme tot urmaream aceasta nisa in speranta ca doar-doar va aparea vreun site mai de Doamne ajuta (asa cum gasim destule site-uri serioase in limba engleza), ma rog, ceva diferit fata de anunturile pentru videochat, tepele cu scheme piramidale si alte mici gainarii cu care eram obisnuit si iata ca asteptarile mi-au fost confirmate.

Am avut placuta surpriza sa gasesc informatii utile despre legislatia in domeniu, oferte concrete de joburi la domiciliu full time sau part time, oportunitati ca freelancer, idei de afaceri de familie si asa mai departe. Pe scurt, o resursa utila pentru toti cei care cocheteaza cu ideea de a fi proprii lor sefi dar nu stiu de unde sa inceapa.

Contrar miturilor urbane, munca la domiciliu, fie ea si online, nu inseamna castiguri mari fara sa misti un deget. Inseamna in schimb sa iti pui rapid pe picioare propriile idei, propria afacere, propriile vise, fara mari investitii si costuri, profitand din plin de parghiile oferite de mediul online si de evolutia tehnologica.

Poate ca nu e tocmai pentru oricine dar vestea buna e ca toate informatiile necesare le poti obtine gratuit si cu determinare, perseverenta si un dram de noroc, iti poti fructifica pasiunile si skilurile transformandu-le intr-o sursa suplimentara de venit.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.