ING a lansat platforma”Cât ai spune leu”

Am așteptat cu nerăbdare să anunț această veste care sper să ajungă cu drag și la tine. Mereu mi-am dorit să promovez educația financiară și m-am bucurat de fiecare proiect care își dorește acest lucru.

Așa mă bucur și de proiectul lansat de ING unde am onoarea să fiu gazda platformei.

Platforma ing.ro/cataispuneleu își dorește să transmită tuturor soluții și inspirație pentru toate întrebările, dilemele sau nesiguranțele prin care trec din punct de vedere financiar.

Toate acestea vor fi transmise cu ajutorul a mai multor video-uri, articole, instrumente care te vor ajuta să iei anumite decizii mai bune pentru tine și viitorul tău financiar.

Platforma propune să ofere inspirație și informații prețioase fără cuvinte complicate, mai pe înțelesul tuturor. Toate informațiile sunt scrise într-un mod simplu, inspirat din anumite pasiuni, astfel ca ție să-ți fie ușor să le înțelegi și să le pui în practică.

De aceea, chiar dacă ești pasionat de gătit, călătorit, alergat, gaming sau pur si simplu îți place să te uiți la multe filme, aici vei găsi informații prețioase care te vor ajuta să îmbini utiliul cu plăcutul.

Uite și video-ul de prezentare a platformei cu mine în prim plan:

[youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=PzIm4TUTecQ&feature=youtu.be ” width=”700″ height=”500″]

A fost o experiență minunată la filmări și m-am bucurat de fiecare moment pentru că știu că toate informațiile pe care le vei găsi vor fi interesante și utile pentru fiecare dintre noi.

De ce ”Cât ai spune leu?” – Pentru că sugerează rapiditatea cu care poți găsi informațiile de care ai nevoie și cât de ușor este să îmbini utilul cu pasiunea.

Te invit pe ing.ro/cataispuneleu și bucură-te de toate lucrurile pe care le vei găsi acolo:

  • Video-uri cu idei financiare din universul pasiunii tale;
  • Materiale practice;
  • Articole pentru inspirație financiară;
  • Podcasturi pe diverse teme de interes.

Te aștept pe ing.ro/cataispuneleu!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.