Prezentare Forum pentru Dezvoltarea Afacerilor: Blogging pentru Companii

Vineri, 25 octombrie, am avut plăcerea să particip în calitate de speaker la cel mai mare eveniment de business care s-a organizat la Braşov în această toamnă.

A fost un eveniment reuşit la care au participat peste 100 de persoane şi care au avut plăcerea să asculte 11 speakeri de top din domeniile pe care le reprezintă.

La prezentare am avut plăcerea să vorbesc despre un subiect foarte căutat în această perioadă şi anume: Blogging pentru companii.

Blogging pentru Companii

Blogging pentru companii - Laurentiu Mihai
Blogging pentru companii – Laurentiu Mihai

În cele 20 de minute pe care le-am avut am discutat despre 4 aspecte foarte importante când vine vorba de blogging pentru o companie:

1. Am discutat despre conceptul Website vs. Blog. Ce este mai bun pentru firma ta, website sau blog, şi am ajuns la concluzia că un Website fără un Blog este insuficient.

2. Am discutat despre cele 6 motive pentru care ar trebui să faci blogging pentru companie, indiferent de mărimea şi domeniul acesteia.

3. Am discutat despre regulile bloggingului:

  • Strategia este „sfântă” (planificator de cuvinte cheie şi plan editorial)
  • Frecvenţa postărilor. Cu un articol pe săptămână nu se face primăvara. Dacă vrei rezultate trebuie să scrii cel puţin 2-3 articole pe săptămână.
  • Rezultatele nu apar peste noapte. Este nevoie de timp pentru a beneficia din urma unui blog. Pentru o frecvenţă de 3 articole pe săptămână, rezultatele se văd după 3-4 luni.

4. Am discutat despre ce NU trebuie să faci cu blogul tău. Acele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când ai un blog.

Tot ce am vorbit în prezentare se poate transpune în viaţa personală pentru blogul personal numai că rezultatul nu este vânzarea de produse, ci brandul personal.

Prezentare integrală o poţi găsi puţin mai jos.

Lansarea Agentiei The-Pharmacy

În cadrul evenimentului, a avut loc lansarea unei noi agenţii de marketing online, ThePharmacy.ro.

Este o agenţie la care lucrez de o bună perioadă de timp pentru a o lansa (fiind co-fondator) şi care te ajute să îți dezvolți prezența în online și să îți crești numărul de clienți proveniți de pe internet.

Cele 4 pastile pe care le poţi cere de la farmacia online pentru afacerea ta sunt: WEB development şi SEO, PPC Marketing, Content Marketing şi Social Media.

Mai multe detalii despre agenţie poţi găsi direct pe site-ul www.thepharmacy.ro.

În calitate de organizator, pot spune că evenimentul a avut succes şi vă asigur că acesta se va multiplica pentru mai multe oraşe în anul ce urmează.

Mai multe informaţii despre evenimentele pe care le organizăm, găseşti pe site-ul CabinetulDeBusiness.ro.

Mai jos ţi-am pregătit o serie de poze de la eveniment:

Laurentiu Mihai 2

 

Laurentiu Mihai 3

 

Laurentiu Mihai 4

 

Laurentiu Mihai 5

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.