Banii Vorbesc S.02 Ep.11 cu Tiberius Margarit – De la faliment personal la independenta financiara (I)

Bine te-am regăsit la un nou episod Banii Vorbesc.

„Este unul dintre cele mai interesante episoade de până acum” – aşa a fost catalogat de Sorin după ce a avut loc înregistrarea.

Şi eu sunt de aceeaşi părere având în vedere că îl avem ca invitat pe Tiberius Margarit, o persoană cu o enormă experienţă de viaţă, dar şi de educaţie personală.

Este un matematician de meserie şi a încercat să transforme orice idee/concept de educaţie financairă în ecuaţii matematice care pot fi puse în practică imediat.

De aici şi cartea lui pe care o apreciez foarte mult, „Legile Banilor tăi” – una dintre cele mai bune cărţi de educaţie financiară scrisă de un român.

Este şi autorul blogului stapanidebani.ro pe care ti-l recomand cu drag.

Vor fi 3 părţi cu Tiberius şi te invit să le asculţi pe toate. În cel de astăzi, el ne vorbeşte despre experienţa lui şi despre cum a trecut de momentele complexe şi dificile în legătură cu banii.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

În prima parte a interviului, Tiberius ne răspunde la următoarele întrebări:

1. Cum depasesti momente financiare complexe?

2. Cum te platesti pe tine primul?

3. Ce parghii financiare poti folosi pentru a-ti creste veniturile considerabil?

4. Cum te poti bucura de viata, in timp ce economisesti?

5. Cum trebuie priviti banii, pentru a avea succes financiar?

Succes la bani!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.