Banii Vorbesc S.02 Ep.25 cu Sorin Amzu si Laurentiu Mihai: Ce am învăţat în 2018 şi ce urmează pentru 2019

La mulţi ani prosperi!

A trecut şi cel de-al doilea an de când am început emisiunea Banii Vorbesc împreună cu Sorin şi Andreea.

A fost un an plin din punct de vedere al emisiunii Banii Vorbesc: 25 de episoade, 14 invitaţi speciali şi o medie de 1500 de ascultători doar din playerul de pe blog (nu sunt incluşi cei care au ascultat emisiunea de pe iTunes, stitcher, spotify sau alte aplicaţii).

Vă mulţumim pentru că ne-aţi ascultat şi sper că aţi aflat mult lucruri interesante de la invitaţii noştri. Noi am învăţat să fim mai buni din punct de vedere al calităţii. Acest lucru se vede şi din faptul că am ajuns numărul 1 în iTunes la categoria de Business în România.

Informaţiile au fost utile şi ne bucurăm de acest lucru.

Urmează un an în care vom încerca să venim cu invitaţi noi (poate mai sonori), să creştem şi mai mult calitatea emisiunii şi să fim mai profesionişti.

În acest episod vei afla de la noi:

  • Ce investiţii am făcut fiecare in 2018;
  • Ce urmează pe 2019 pentru fiecare dintre noi;
  • Ce urmează pentru emisiunea Banii Vorbesc în 2019?

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

Să ne auzim în următorul sezon care va începe cât de curând.

Succes la bani în 2019!

La mulţi ani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.