Banii Vorbesc Sezonul 5 Episodul #01 Planurile pentru 2021

Bine te-am regasit cu un nou episod introductic. Este al 5-lea sezon si ne bucuram foarte mult ca suntem aici alaturi de voi.

Este anul in care schimbam putin perspectivele si merge mai departe cu proiectul nostru: VIDEO.

Vom transforma acest podcast dintr-un content audio in unul audio-video: adica poti vedea si video-ul cu interviul sau cu noi.

Va fi un content foarte interesant pentru ca deja avem pregatite mai multe materiale.

Le multumim si sponsorilor sezonului 5, Orange, care ne vor sustine munca in urmatoarea perioada. Ne va ajuta sa facem un continut mai bun si sa ne implicam mai mult.

Sper ca acest nou sezon sa fie pe placul tau si nu uita ca ne poti oricand asculta aici in articol, pe aplicatiile de podcasting sau chiar sa descarci varianta audio.

Mai jos gasesti si un mic desfasurator al acestui episod.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

Planurile noastre pe 2021, pe scurt:

Focusul anul asta va fi pe video. Si asta din mai multe perspective:

  • Punctul cel mai important e ca deschidem inca o persectiva, avem inca o dimensiune de continut. Ramanem si la varianta audio – si daca asculti acum acest episod, hai si pe YouTube cu un subscribe.

  • Apoi vrem sa facem si alte tipuri de materiale, materiale care nu ar putea functiona ca audio. De exemplu, am in plan un episod cu carduri de debit mai speciale. Pe langa aceste tipuri de episoade de la echipa Banii Vorbesc, vom avea si episoade speciale cu invitati, intr-un alt format, diferit de interviurile pe care le-am facut pana acum.

  • Foarte importante pentru noi sunt episoadele de pana acum. Si avem in sfarsit episoadele audio urcate si pe canalul de YouTube, doar ca deocamdata sunt unlisted. Vrem sa adaugam si descrieri si captions si mai dureaza putin acest proces. Am inceput de la primul sezon si cateva episoade sunt deja lansate si pot fi urmarite. Urmeaza si restul in urmatoarele luni.

Al doilea aspect important este partea de sponsori sau parteneri. Cei care ne urmariti deja, ati observat ca am avut anul trecut o serie de sponsori si avem si anul acesta, incepand chiar cu acest episod.

Este un element care ne ajuta sa ne facem upgrade la echipamente – cum este aceasta camera cu care filmez si calculatorul nou pe care vor fi editate aceste episoade video.

Ne dorim sa crestem calitatea tuturor tipurilor de materiale pe care le producem. Deci daca sunteti interesati de a sponsoriza un episod, veti gasi detaiile in cadrul descrierii acestui episod.

Inainte sa trec la ultimul aspect al acestui sezon as vrea sa va multumesc. Am depasit 100 de episode in Decembrie 2020 si nu am fi reusit sa ajungem la aceasta realizare fara voi, ascultatorii si, acum, privitorii acestui podcast.

A inceput ca o idee, alaturi de sotia mea Andreea, pe care am transformat-o in realitate cu ajutorul lui Laurentiu. Este un parteneriat care functioneaza, care continua si care va creste si mai mult cu suportul vostru.

Si cel de-al treilea aspect este varietatea de materiale. Nu doar audio si video, cat si de alte tipuri. In 2019 am lansat un curs gratuit in romana despre podcasting. Anul acesta am lansat un curs de 5 ore, in limba engleza, despre acelasi subiect. Avem in teste un soi de board game pentru educatie financiara. Si ne-ar placea foarte mult sa va cunoastem si pe voi, cei care ati ajutat sa ajunga podcast-ul unde este acum. Vrem feedback-ul vostru, vrem comentariile voastre si vrem sa si discutam cu voi, daca sunteti interesati si de astfel de episoade.

Avem multe lucruri faine pregatite in acest sezon. Atat eu, cat si Andreea si Laurentiu suntem extraordinar de entuziasmati. Speram sa va placa la ce lucram.

Multumim pentru toate ascultarile și pentru tot feedback-ul primit.

Urmeaza multe interviuri interesante.

Sa ne auzim cu bine!

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.