Banii Vorbesc S.06 Ep.11 cu Razvan Stan: Cum sa treci de la angajat la antreprenor

Îl cunosc pe Răzvan Stan de când a început blogul lui razvanstan.ro și mă bucur mult să văd că fiecare dintre noi am evoluat și am descoperit noi lucruri de a face în viața noastră.

Razvan a trecut prin multe situații, a investim prin multe strategii, dar a avut și multe joburi. Este un pasionat al investițiilor, dar în acest episod vom vorbi despre experiența lui din ultimii ani și cum a facut el trecerea de la angajat la freelancer/antreprenor.

Această trecere nu este ușoară și mă bucur mult să aduc povești de acest gen în emisiunea Banii Vorbesc. Vorbim despre cum să faci această trecere în mod cât mai bun pentru tine (financiar și profesional), la ce să te aștepți și cum să te organizezi. Toate acestea le vom discuta pe baza experienței lui Răzvan.

Pe Răzvan îl găsiși pe www.razvanstan.ro.

Recomand cu drag episodul tuturor care vor să-și înceapă un business sa celor care vor să-și crească venitul activ. Apropo de venit activ, vorbim și despre ce este mai important pentru noi: să creștem venitul activ sau să ne concentrăm zi de zi pe venitul pasiv – Răzvan are un o idee foarte bună  pe acest subiect.

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc! Nu uita să dai subscribe!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

 • Cum a fost schimbarea ta? Cum a fost trecerea din punctul tau de vedere?
 • O trecere de la angajat la antreprenor se poate face rapid daca lucrezi in anumite domenii cheie precum IT, marketing, comunicare, management, dar ce faci cand ai joburi unde poate nu poti face asta?
 • Ce faci cand job-ul pe care il ai, nu iti place asa mult incat sa vrei sa dezvolti un business. Ce alternative ai?
 • Multi pur si simplu nu cred ca pot ajunge antreprenori – se gandesc ca ”nu este pentru toata lumea” – care sunt convigerile care ne opresc sa facem acest pas?
 • Cum poti sa-ti schimbi mindsetul? (in opinia mea, este unul dintre cele mai grele schimbari pe care le putem face).
 • Cum lucram la dezvoltarea lui? La schimbarea lui?
 • Ok, lucram la mindset.. stim ca e mai bine sa fii freelancer sau macar angajat + un business mic – dar cum incepem efectiv?
 • Multi pur si simplu zic ca nu au timp sa faca si altceva? Sa faca un business in paralal? Avem timp pentru toate?
 • Daca ne focusam in 2 parti, crezi ca vom avea succes in ambele? (si angajat o perioada, dar si freelancer sau sidebusiness part time)
 • Inainte de a incepe ? ce trebuie sa facem ca sa nu fim stresati sau panicati?
 • O intrebare personala: ce este mai important pentru tine din cele 2 lucruri: Cresterea venitului activ (gasit solutii zi de zi) vs Dezvoltarea unei strategii si investitii pe termen lung?
 • Cred ca in ultimul timp am vazut mai mult persoane care se gandesc la investitii decat la cum sa-si creasca venitul. Ce parere ai despre asta?

Pentru orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi.

Nu uita să te abonezi pe youtube ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.