Banii Vorbesc S.06 Ep.07 cu Adrian Căpraru despre Peer to Peer & Crowdfunding Real Estate

Bine te-am regăsit cu un nou episod al emisiunii nostre Banii Vorbesc. A fost o pauză de câteva luni până la acest nou episod, însă promitem că revenim cu informații și invitați noi de la care putem învăța foarte multe lucruri.

În acest episod vorbim despre un tip de investiție foarte drag mie și pe care îl folosesc activ de câțiva ani: Peer to peer și crowdfunding real estate – investiții automatizate, care prezintă riscuri (ca orice fel de investiție), dar care pot să-ți aducă randamente frumoase.

În special dacă dorești să investești în imobiliare, acolo unde costurile imobilelor au crescut mult dacă ești interesat de investiții fizice.

Îmi pare bine că este alături de mine Adrian Căpraru, cel mai potrivit om de a discuta despre acest domeniu și mă bucur mult că a acceptat invitația mea de a realiza cursul Investiții Peer to Peer & Crowdfunding Real estate pe care îl recomandăm cu mare încredere.

Vom vorbi despre ce sunt aceste investiții, cât de profitabile sunt și ce randamente putem aștepta, de ce să investim în real estate fără deținere prin platformele de crowdfunding și cât de dificil este să facem aceste investiții.

Dacă dorești să afli detalii despre acest subiect te invit să asculti/urmărești episodul. Multe dintre principiile promovate pot fi aplicate cu ușurință și în alte investiții.

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu! Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Pentru inceptorii care poate nu au auzit de concept – ce este mai exact peer to peer si ce este crowdfunding real estate?
  • Cand au aparut ele si cat de populare sunt in acest moment?
  • Cui i se potrivesc astfel de investitii? 
  • Cat de dificil sunt de facut?
  • Potential de castiguri?
  • Pentru incepatori – impreuna lansam un curs special despre peer to peer & Real estate.

Pentru orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi.

Nu uita să te abonezi pe youtube ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.