Banii Vorbesc S.03 Ep.02 cu Eusebiu Burcas despre Deciziile Financiare Care Iti Marcheaza Viata (Partea II)

Am revenit cu cea de-a doua parte a interviului cu Eusebiu Burcas despre cum să luăm cele mai bune decizii financiare pentru finanţele noastre personale.

Dacă ai aflat direct de a doua parte, te invit să asculţi înainte prima parte pe care o găseşti AICI -> Banii Vorbesc S.03 Ep.01 cu Eusebiu Burcas despre Deciziile Financiare Care Iti Marcheaza Viata (Partea I)

În cea de-a doua parte, Eusebiu ne poveşteşte despre educaţia financiară în familie, despre cum ar trebui să-ţi achiziţionezi o primă casă sau o primă maşină şi despre motivele pentru care noi românii suntem înzestraţi cu spiritul deţinerii unei case, cei mai numeroşi proprietari de apartamente din Europa.

Ne povesteşte şi despre cursul „Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară” pe care îl recomandă tuturor care vor să-şi schimbe radical modul în care îşi administrează finanţele personale. Îţi recomand să te înscrii la curs pentru că nu vei regreta.

Va fi cea mai bună investiţie pe care o vei face în ultima perioadă (promit). Te la pe tine să intri AICI şi să vezi cum te poate ajuta cursul.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

În cea de-a doua parte a interviului, Eusebiu răspunde la următoarele întrebări:

  1. Cum se schimba dinamica financiara de la individ la cuplu casatorit?
  2. Exista profile financiare diferite? Cum se pot intelege doua profile diferite?
  3. Cum stie cineva daca e pregatit pentru a-si achizitiona o masina sau un apartament?
  4. De ce au romanii o educatie financiara personala precara, dar sunt totusi cei mai numerosi proprietari de apartamente din Europa?
  5. Cand ar trebui sa inceapa educatia financiara in familie?

Succes la bani! Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.