Banii Vorbesc #18: Andreea Parlafes despre Cum sa economisesti bani la shopping de haine

Încă un episod foarte interesat din viaţa lui Sorin şi Andreea despre cum îţi administrează eu banii personali.

De data aceasta, Sorin a rugat-o pe Andreea să înregistreze un episod care ar interesa-o pe ea în mod principal.

Ea a ales tema „Cum să economisesti bani la shopping de haine” şi trebuie să recunosc ca mi-am notat şi eu câteva sfaturi pe care vreau să le urmez.

Este un episod pentru toată lumea pentru toţi mergem la shopping şi vrem cum să reducem din aceste cheltuieli.

Te invit să urmăreşti episodul şi să ne spui la final cum procedezi tu atunci când mergi să-ţi cumperi haine. Cum faci ca să nu cheltuieşti o avere?

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla din acest Episod:

1. Nu intotdeauna trebuie sa cumparati hainele, le puteti inchiria pentru o perioada scurta, daca e vorba de haine pentru evenimente – Dressbox.ro si Itux.ro.

2. Intodeauna pastreaza nasturii care vin cu o camasa sau o pereche de pantaloni. Iti vor fi de folos daca trebuie sa-i schimbi, mai ales ca vrei sa pastrezi hainele mai mult timp.

3. Foloseste grupurile de facebook de schimb sau vanzari haine pentru a gasi chilipiruri. Pentru asta mai poti vizita si outlet-urile si sh-urile.

4. Daca tot ai dat o suma considerabila de bani pe o pereche de pantofi din piele, investeste inca putin si intr-o crema de protectie a acesteia.

5. Tine minte ca reducerile se repeta in aceleasi perioade, in fiecare an. Deci merita sa astepti, pentru a cumpara cu reduceri garantate.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.