Banii Vorbesc #17 cu Ovidiu Bălcăcian – Despre The Pharmacy si despre Ce inseamna sa conduci o Agentie de Digital

Acesta este un podcast cu totul şi cu totul special pentru mine. Invitat este chiar persoana alături de care am realizat toate lucrurile frumoase din punct de vedere antreprenorial.

Este colegul, partenerul, prietenul meu Ovidiu Bălcăcian, alături de care am dezvoltat agenţia de performance marketing The Pharmacy care a împlinit zilele trecute 5 ani de activitate.

La scurt timp am dezvoltat şi seria de cursuri Laboratorul de Online, care până în prezent a pregătit peste 600 de oameni în domeniul performance marketingului în cele 45 de cursuri realizate. (La un prim calcul sunt aproximativ 700 de ore de training)

Nu am vorbit prea mult eu pe blog despre companiile pe care le-am dezvoltat şi la care lucrez zi de zi şi nici nu cred că voi face asta prea mult pe viitor.

L-am invitat în schimb pe Ovidiu să ne vorbească el cum a fost perioada noastră de început, ce înseamnă să conduri o agenţie de digital, care sunt provocările şi ce înseamnă să fii antreprenor.

Are o experienţă extrem de mare pe pare de social media, facebook ads, instagrame ads. Dacă eşti interesa de acest domeniu, îţi recomand să te abonezi la blogul lui.

Numai informaţii utile o să primeşti.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce răspunsuri vei afla din acest Episod:

  1. Cum tii angajatii motivati, fara sa platesti de fiecare data?
  2. Cum eviti sa faci sacrificii majore in scopul profitului?
  3. Cum setezi prioritatile intre bani, oameni si timp?
  4. E mai bine sa cresti sau sa reduci numarul de servicii, intr-o agentie de digital?
  5. De ce este rabdarea importanta in antreprenoriat?

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.