Banii Vorbesc S.04 Ep.11 cu Andrei Ancuta: Viziune, Rabdare si Perseverenta in educatia financiara

Podcastul Banii Vorbesc este despre oamenii care aplică cu succes reguli și strategii de educație financiară. Mereu căutăm persoane dornice să ne povestească despre parcursul lor și despre provocările prin care au trecut și trec în acest moment.

Prioritar este să avem setate obiective financiare, iar de acolo planul și strategia o să vin de la sine. Ca și în antreprenoriat, fără obiective clare setate, nu poți evolua.

În acest episod, îl avem ca invitat pe Andrei Ancuta, asociatul lui Costin Geletu de la BetterLiving, și este investitor activ la bursă, antreprenor și specialist în mecanismele care fac o afacere să funcționeze la randament maxim.

El ne va vorbi despre cum alegi o investiție pe piața de capital, cum trecu cu bine dintr-o criză economică, ce greșeli să eviți ca antreprenor și cum să discuția cu familia despre situația finanțelor.

Este un episod care este de interesul atât investitorilor, cât și antreprenorilor și oamenilor interesați de o viață echilibrată.

Îi mulțumim că a acceptat invitația și mulțumim Orange pentru implicare și pentru susținerea acestui episod.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ascultă întregul episod cu Andrei Ancuta şi află mai multe despre:

  • Cum iti dezvolti un portofoliu diversificat pe pietele de capital?
  • Cum alegi o actiune buna, cand investesti pe bursa?
  • Cum faci sa iesi pe plus dintr-o perioada de criza?
  • Ce faci cand nu poti vorbi cu familia despre subiecte financiare?
  • Ce greseli ar trebui sa eviti cand pornesti un business?

Urmează un nou episod în curând.

Abonează-te puţin mai jos ca să afli primul despre el.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.