Afla cum poti paria online daca nu ai card bancar

In ultimii ani pariurile, fie ele online sau offline, au devenit o atractie tot mai mare in special pentru tineri, insa si pentru cei trecuti de prima tinerete, acestia sperand ca, mai devreme sau mai tarziu, sa dea lovitura in acest sens.

Sigur, pariurile online sunt mai la indemana, netrebuind sa te deplasezi la agentie ori de cate ori doresti sa plasezi unul.

Daca la inceputurile pariurilor online in Romania majoritatea dintre noi efectuam depozite la casa respectiva utilizand un card de credit, acum lucrurile s-au schimbat, existand multe alte optiuni de a depune, toate fiind foarte sigure, bineinteles.

Cea mai populara metoda de depunere, in afara cardului, o reprezinta portofelul virtual Skrill, pentru a crea un astfel de portofel avand insa nevoie de datele cardului tau de credit sau de debit.

In cazul in care nu ai card, dar vrei sa plasezi pariuri online, o poti face prin intermediul agentiilor de cartier.

Pentru a afla cum poti paria online daca nu ai card bancar nu trebuie decat sa te prezinti cu buletinul la agentia la care doresti sa depui, cu numele tau de utilizator de la casa de pariuri si cu suma pe care doresti sa o depui. Prima agentie de pariuri care a introdus acest sistem in Romania a fost Fortuna, sistem denumit “Cashpoint”.

Alimentarea se face pe loc de catre casierita de la acea agentie, putandu-te bucura cat mai repede de banii depusi cash in contul tau online. Depunerea minima este de doar 10 lei, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Cat despre retrgeri, lucrurile sunt la fel de simple. Pentru a efectua una, intai trebui sa faci o rezervare prin site-ul casei online, unde vei alege agentia de la care doresti sa retragi.

Apoi ti se va genera un cod pe adresa ta de mail, cod pe care trebuie sa i-l prezinti casieritei pentru a putea autoriza retragerea. Dupa una sau doua zile iti va sosi un alt mail in care ti se va atrage atentia ca banii sunt disponibili pentru retragere la respectiva agentie.

Acesta reprezinta un foarte mare avantaj avut de casa de pariuri Fortuna, nefiind insa singurul. Pentru a afla mai multe acceseaza site-ul legalbet.ro/case-de-pariuri/fortuna/, unde vei gasi recenzia acestei case de pariuri.

Recenzia este obiectiva, cuprinzand 3 puncte tari, dar si 3 puncte slabe ale casei de pariuri, fiind analizate diferite aspecte privind cotele, pariurile pre-live si cele live.

De asemenea, in cazul in care doresti sa adaugi un punct tare si/sau unul slab cu privire la Fortuna, o poti face tot in pagina recenziei, accesand butonul “Adauga un feedback”.

Alternativ, daca ai vreo nemultumire legata de Fortuna, ti-o poti face auzita accesand butonul “Adauga o reclamatie”. In cazul in care reclamatia ta este una care pune intr-o lumina proasta casa online Fortuna (spre exemplu, necreditarea unui pariu castigator sau neacordarea unui bonus) administratorul Legalbet va contacta un reprezentant Fortuna pentru a cere lamuriri. In cele mai multe cazuri greseala este reparata destul de repede.

Pe pagina recenziei sunt feedbackuri, dar si reclamatii (multe dintre ele irelevante) care te vor ajuta sa te decizi daca iti vei crea sau nu cont la Fortuna.

In incheiere, sa spunem ca dovada cea mai clara ca Fortuna dispune de multe avantaje este reprezentata de faptul ca se afla pe primul loc in topul popularitatii utilizatorilor Legalbet.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.