Afaceri profitabile la nivel mondial

Afaceri profitabile la nivel mondialTe-ai intrebat vreodata care sunt cele mai profitabile afaceri in acest moment? Ei bine, esti pe cale sa afli acest lucru daca vei continua sa citesti acest articol.

Pe locul intai se afla compania Apple, inventatorii iPhone iar din anul 2007 (de cand a fost lansat)si pana acum), vanzarile acestui telefon au ajuns sa insumeze doua treimi din profitul total al companiei. La sfarsitul acestui an compania se asteapta la o crestere de profit cu pana la 10%

Pe locul doi se afla Exxon Mobile Corp, cea mai mare companie petroliera din SUA care au ca profit estimativ pentru anul 2013 aproximativ 37 de miliarde de dolari.

Cunoscuta companie Microsoft are un parteneriat nu foarte profitabil cu cei de la Nokia si lucrurile nu merg foarte bine pentru ei. Vanzarile de calculatore la nivel mondial sunt in scadere iar compania lui Bill Gates ocupa locul patru in acest top de afaceri profitabile la nivel mondial.

Binecunoscuta companie tehnologica IBM nu a reusit decat un loc 6 insa este pe drumul cel bun, vanzand echipamente pentru guvern (lucru care a propulasat compania cu mult peste Dell sau HP).

Mai multe exemple de afaceri profitabile veti gasi pe acest website. Spre deosebire de exemplele de mai sus, pe afaceri-profitabile.com veti descoperi cateva idei de afaceri mult mai accesibile: firme de organizat petreceri, crescatorie de ciuperci.

Daca ai fi sa ai la dispozitie 30.000 euro in ce ai investi in acest momet?

Care crezi ca sunt cele mai bune afaceri profitabile din 2013?

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.