Banii Vorbesc S.02 Ep.16 cu Adrian Asoltanie despre Educaţia Financiară la Copii (partea I)

După cum ai aflat până acum în episoadele anterioare, Sorin Amzu este colegul meu care se ocupă de înregistrarea şi prelucrarea podcasturilor.

După interviul cu Adrian, el mi-a transmis „E printre cele mai lungi si emotionante interviuri pe care le-am facut in viata mea.” şi asta spune multe despre cât de util este acest interviu.

Mă bucur tare mult că Adrian a acceptat invitaţia noastră şi a vorbit despre pasiunea lui pe care o promovează peste tot şi anume „educaţia financiară în rândul copiilor”.

Atât de important este să ofrim acest tip de educaţie copiilor noştri încă de vârste fragede şi mă bucur tare mult că avem în această emisiune un invitat pe măsură care să ne vorbească despre acest subiect.

Are chiar şi câteva produse realizate pentru părinţii care vor să-şi educe copii din punct de vedere financiar.

Despre produsele dezvoltate de Adrian găseşti -> adrian.asoltanie.com

Sper să te încânte acest episod şi să-ţi placă la fel de mult cum ne-a plăcut şi nouă. Urmează şi partea a două săptămâna viitoare.

Nu uita că poţi descărca gratuit interviul ca să-l asculţi când doreşti tu.

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce vei afla de la Adrian Asoltanie din acest episod:

  1. Cum te redresezi dupa un colaps financiar?
  2. Cat de importanta e familia, in sustinerea financiara?
  3. Ce este sistemul de plicuri? De ce e important?
  4. De ce e important sa donam?
  5. Care e atitudinea copiilor fata de bani?

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.