7 ani de Educatie Financiara cu LaurentiuMihai.ro – and still counting

Şi uite aşa am ajuns la cei 7 ani de acasă cu laurentiumihai.ro. Parcă ieri a fost 13 mai 2012 când am decis să scriu pentru prima oară şi când am publicat primul articol.

Cred că a fost citit de vreo 10-15 persoane, toţi prieteni de-ai mei curioşi de acest nou blog pe care l-am scris.

Mă bucur tare mult că am ajuns în acest moment şi sper să continue mulţi ani de acum înainte.

Blogul a crescut foarte mult în ultimii ani şi asta doar cu ajutorul celor care m-au susţinut şi au citit informaţiile pe care le-am scris. Am dezvoltat anumite proiecte de care sunt mândru şi nu o să mă opresc acum.

În ultima perioadă m-am concentrat mai mult asupra investiţiilor şi a creşterii veniturilor pasive. Pentru mine blogul reprezintă un loc unde îmi expun experienţele pe partea de finanţe personale iar anul acesta a fost foarte mult despre diversificare şi investiţii. Sper că ţi-au fost de folos toate aceste articole.

Mulţumesc tuturor care au contribuit la creşterea blogului şi care s-au implicat în promovarea educaţiei financiare în România.

Îi mulţumesc foarte mult lui Sorin Amzu alături de care am realizat podcastul Banii Vorbesc – unul dintre cele mai apreciate podcasturi din România.

Cei 7 ani de laurentiumihai.ro au însemnat:

1. Peste 750 de articole publicat pe blog – Poate ţi se par multe pentru un singur domeniu, însă pot să-ţi garantez că subiectele nu se vor termina niciodată

Scriu pe acest blog din pasiune şi doar aceasta m-a ajutat să menţin acest ritm până acum.

Sper ca aceste articole să te fi ajutat în educaţia ta financiară şi în drumul tău către o viaţă mai bună din punct de vedere financiar.

2. Peste 4,5 milioane de vizitatori unici

Wow, este o cifră care mă sperie când mă gândesc la ea.

Mă motivează şi mai mult să scriu mai bine, mai mult şi mai util.

O să mă informez şi mai bine, o să aduc materiale noi, o să fac mai multe interviuri şi o să fiu mai deschis la noi colaborări.

3. 3 comunităţi frumoase cu oameni cărora le pasă de finanţele lor personale

În jurul blogului s-au strâns şi 3 comunităţi frumoase de oameni care sunt dornici să afle mai multe despre educaţie financiară.

Mulţumesc tuturor care s-au abonat la newsletter (peste 23.000 de adrese) şi celor care au dat like la pagina Laurentiumihai.ro sau au intrat în grupul de pe Facebook Totul Despre bani.

4. Sute de emailuri pe lună

Să mă iertaţi dacă nu am reuşit să răspund la toată lumea, însă voi încerca să fac asta.

Mulţumesc pentru emailuri şi sper că am venit cu cele mai bune răspunsuri.

Cu drag aştept emailuri în continuare şi vă ajut cu mare drag.

Nu sunt planficator financiar şi nici nu ofer consultanţă sau coaching, însă să ştiţi că voi răspunde cu drag la toate emailurile ori de câte ori aveţi o întrebare.

Privind înainte! 

După aceşti 7 ani de acasă, pot să spun că sunt pregătit să merg la şcoală 😀

Voi învăţa şi mai mult şi voi împărtăşi cu voi tot ce învăţ şi tot ce experimentez.

Nu sunt consultant şi tot ce scriu pe blog se bazează pe propria experienţă.

Voi continua să scriu pentru cei începători care au nevoie de un imbold să-şi dorească mai mult de la viaţa lor financiară.

Voi continua să scriu despre diverse forme de investiţii, dar şi despre cum să-ţi gestionezi mai bine bugetul personal.

Voi relua articolele despre antreprenoriat pentru că eu asta fac full time în fiecare zi şi am cam neglijat această zonă pe blog.

Va urma şi o schimbare de haine a blogului care sper să-ţi placă. Lucrez la ea şi va fi gata tot în această lună.

Alături de Sorin, vom veni cu multe alte episoade a podcastului Banii Vorbesc.

Mulţumesc tuturor pentru share-urile oferite, pentru mesajele de încurajare, pentru apreciere şi pentru toate lucrurile pe care le-aţi făcut pentru blog.

La mulţi ani!

LaurenţiuMihai.ro

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.