5 reportaje uimitoare despre bogatiile Romaniei

romaniaAzi am decis să împărtăşesc cu voi 5 reportaje de excepţie pe care le-am văzut săptămâna asta şi care m-au lăsat complet uimit în ceea ce priveşte bogăţiile şi oportunităţile de creştere pe care România le ascunde.

Sunt 5 reportaje realizate de către ProTV – România te iubesc şi Antena 3 – În premieră care te aută să-ţi dai seama cât de bogată poate fi România iar din cauza multor birocraţii şi jocuri ale unor oameni influenţi, ţara ajunge să fie una dintre cele mai sărace ţări din Europa.

Pentru a vedea Video-urile vă rog să daţi click pe titlul fiecărui reportaj.

#1 BLESTEMUL AURULUI DIN APUSENI

Un reportaj uimitor despre cât de multe mine de aur sunt în România, mine care are putea scoate România din datorii fără nici un dubiu.

Deţinem cel puţin 8 zăcăminte de aur de talie mare ceea ce înseamnă că am putea fi cea mai bogată ţară în aur din Europa şi a 20-a ţară din lume.

#2 Energia eoliana, afacere de miliarde de euro

Afacerea cu energia eoliană poate fi una dintre cele mai profitabile afaceri din România numai că subvenţiile şi finanţările nerambursabile acordate de stat lasă de dorit. Durează foarte mult din momentul în care depui un dosar până în momentul în care primeşti banii.

Vezi cât de profitabilă poate fi această afacere şi cât de mult este împiedicată de către autorităţi.

#3 România jefuită. Pădurile României, secerate fără milă

Vezi cum Austria şi alte ţări desfrişează toate pădurile din România. Zeci de km de pădure tăiaţi în munţii noştri.

Cine ia toţi banii? – sigur nu noi

De nu face nimeni nimic?

#4 Reţeta îmbogăţirii rapide

Afaceri cu spitale = Mari afaceri în România.

Sute de milioane de euro se scurg prin spitalele noastre pline de mizerie şi gândaci. Vezi cine face asta.

#5 Lista tarilor care ne datoreaza sume colosale

Zeci de ţări care sunt datorate României.

Vezi cum România este unul dintre cei mai importanţi creditori din lume dar niciodată nu îşi recuperează banii pe care i-a dat.

Acestea sunt doar 5 dintre multele reportaje despre bogăţiile României care au fost realizate de către reporterii noştri.

După aceste reportaje pot spune că România poate fi una dintre cele mai importante ţări din punct de vedere economic din lume dacă este administrată cum trebuie.

Tu ce părere ai despre acestea?

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.