30 de Ani de Experienta in Investitii cu dr. Adrian Morar S07E16

Bine te-am regăsit la un nou episod banii Vorbesc. Vineri de vineri suntem aici. Luna Mai este ultima luna în care vom fi săptămână de săptămână, din iunie vom intra într-o secvență mai rară iar când va veni toamna vom fi iar prezenți în fiecare săptămână.

Invitatul meu dr Adrian Morar, autorul cărții Echilibrul pietei valutare versus hazardul moral, consultanta de business, cu experiențe importante legate de investiții, tranzacționare ăi business.

Adrian cred că este persoana cu cea mai mare experiență în investiții și tranzacționare care a fost aici la noi. Primele tranzacții au fost prin anii 93 iar de atunci și până acum le-a avut pe toate.

Este un trader și investitor și are o viziune diferită și unică față de mulți investitori și analiști din România. Folosește mereu statisticile și este un trader care alege fundamentalul înaintea tehnicului.

Recomandare eveniment: Invest Strategy Forum – 6-8 octombrie – Poiana Brasov – investstrategyforum.ro – 3 zile, 2 nopti, 100 de participanți și 6 speakeri care te vor ajuta să înțelegi mai bine cum să-ți dezvolți o strategie de investiții active sau pasive.

P. Podcastul Banii Vorbesc este susținut de XTB unde ai posibilitatea să investeși în acțiuni și ETF clasice fără comision. Dacă dorești să testezi platforma XTB – îți poți face aici un cont demo.

Vă invit sa urmăriți episodul și să reveniți cu orice întrebare aici sau pe canalul de youtube. Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu! Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc! Nu uita să dai subscribe!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

 • Cine este Adrian Morar și cum a luat el legătura cu investițiile?
 • Care au fost primele investiții realizate?
 • Cum ne putem stabili profilul de investitor?
 • Mulți doresc sa investească repede, cu randament rapid și cu îmbogățire rapidă – se poate așa ceva ?
 • Ce inseamna valoarea in timp a banilor?
 • Care este diferenta dintre tranzactie si investitie?
 • Diferența între un trader și investitor?
 • Care este portofoliul optim in opinia ta?
 • Cum dezvoltam acest portofoliu? Și cum alegem instrumentele?
 • Trebuie sa ne gandim și la instrumente mai riscante pentru portofoliu nostru? Precum piața forex sau CMD? Sau rămâne la instrumente mai puțin riscante?
 • Care este ponderea abilitati tehnice/psihologie in trading?
 • Nu de mult ai lansat cartea Echilibrul pietei valutare versus hazardul moral, cui i se adresează ?

Nu uita să te abonezi pe youtube ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.