3 surse de venit online. Cum sa faci bani online

surse de venit onlineArticol realizat de Bogdan Tătulea, pasionat de castigul pe internet, deținător al blogului banigreipenet.ro. Acesta ne va exemplifica 3 surse de venit online din care putem face bani zilnic.

„M-am apucat să scriu un blog despre bani pe Internet în 2010, din plăcerea de a scrie, din dorinţa de a câştiga nişte bani, dar şi din convingerea că acest domeniu e unul de viitor.

De-a lungul timpului m-am implicat în multe afaceri online. În unele am investit doar timp, iar în unele am investit şi bani.

Acest domeniu e foarte dificil, deoarece sunt multe înşelătoii, iar pentru un începător e foarte uşor să piardă bani. Am pierdut şi eu bani, dar am învăţat din greşeli şi acum sunt mult mai atent în ceea ce fac. Un câştig mic e mai bun decât o pierdere mare.

De altfel, sunt câteva reguli pe care le respect, iar prima şi cea mai importantă e să nu investeşti mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.

Mulţi nu respectă această regulă şi pierd sume mari de bani, din lăcomie şi naivitate. Aceste defecte trebuie eliminate. În plus e nevoie de răbdare, ambiţie şi perseverenţă, pentru a reuşi. De asemenea, trebuie să fii foarte bine informat, pentru că fiecare oră care trece poate să aducă o schimbare în afacerile online.

Am testat multe afaceri, aşa cum am spus, dar multe au dispărut înte timp. Sunt 3 afaceri online care au rezistat mai bine de un an şi au devenit 3 surse de venit pentru mine.

3 surse de venit online

1. NeoBux

Am început să câştig bani pe Internet cu ajutorul acestui program PTC(Paid To Click) şi voi continua să dau clicuri pe reclame, chiar dacă nu mă îmbogăţesc din asta. Un cont NeoBux se face în câteva minute, iar voi puteţi să începeţi să daţi clic pe reclame.

Pentru a scoate bani din acest program e nevoie de un procesor de plăţi. Puteţi alege între PayPal, Payza şi Liberty Reserve. Procesoarele de plată sunt ca nişte bănci virtuale, prin intermediul cărora puteţi efectua plăţi online. Atunci când acumulaţi 2$, puteţi să cereţi prima plată. NeoBux plăteşte instant.

Puteţi să câştigaţi mai mulţi bani prin afiliere. La NeoBux sunt două tipuri de afiliaţi: direcţi şi închiriaţi. Din experienţa mea de până acum, vă recomand să vă orientaţi mai mult pe afiliaţii direcţi, adică pe oameni cărora le recomandaţi să se înregistreze în program prin intermediul linkului vostru de afiliere.

2. ClixSense

Un alt PTC de succes e ClixSense. Sunt mai multe posibilităţi de a câştiga bani cu acest program şi oricine poate obţine un câştig lunar cu efort minim.

ClixSense seamănă cu NeoBux, dar are nişte caracteristici speciale care îl fac unic între PTC-uri. ClixSense se bazează doar pe afiliaţi direcţi, adică pe oameni reali. O altă diferenţă se găseşte la nivelul upgrade-ului.

La NeoBux trecerea la nivelul Golden costă 90$ pe an şi nu merită. În schimb, la ClixSense contul Premium costă doar 17$ pe an şi îl recomand oricui.

Aveţi mai multe reclame în fiecare zi şi câştiguri mai mari din afiliere. ClixSense plăteşte în fiecare zi de luni şi de vineri a săptămânii, iar plata minimă e 6$ pentru membrii Standard şi 8$ pentru membrii Premium.

3. Uinvest

Uinvest e o platformă de investiţii online, un intermediar între proprietarii de afaceri şi investitori. Acest program se bazează pe un nou tip de finanţare online, şi anume crowdfunding.

Prin intermediul Uinvest puteţi să cumpăraţi acţiuni la diferite companii din Europa şi nu numai, iar după o lună veţi începe să primiţi bani de pe urma lor, sub formă de dividende. Acţiunile au preţuri diferite, de la 13$, cât e cea mai ieftină acţiune în acest moment, până la 4250$.

Aveţi la dispoziţie foarte multe opţiuni pentru a investi şi pentru a retrage bani, printre care: PayPal, Payza, Liberty Reserve sau SolidTrust Pay. Uinvest pune mare preţ pe siguranţa tranzacţiilor, iar faptul că puteţi vinde oricând acţiunile deţinute, repezintă un element de siguranţă în plus.

La fel ca majoritatea afacerilor online, Uinvest oferă un program de afiliere prin care puteţi câştiga între 5% şi 15% din cât investesc afiliaţii voştri. Până acum Uinvest s-a dezvoltat constant şi continuă să fie o opţiune de luat în seamă şi în 2013.

Voi testa în continuare afaceri online, iar pe cele profitabile le voi împărtăşi cu voi, deoarece scopul meu e să câştigăm bani grei pe net împreună. Pentru mai multe informaţii, vă invit să citiţi blogul BANI GREI PE NET.”

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.