Webstock 2015 – 1 luna pana incepe #webstockro

Cu drag anunţ că şi anul acesta fac parte din echipa bloggerilor oficiali din cadrul evenimentului Webstock. Va fi al treilea an în care voi participa la cel mai important eveniment de Social Media din România şi abia aştept să treacă următoarea lună.

La fel cum a zis şi Ovidiu îl articolul lui, Webstock este un eveniment în care participanţii fac diferenţa şi mergi la el mai mult pentru networking şi pentru a cunoaşte oameni speciali din domeniu.

webstock 2015

Propune vorbitori şi subiecte

La acest eveniment îmi place mult ideea că tu personal poţi propune subiecte sau vorbitori. Dacă cunoşti pe cineva foarte bun pe care ţi-l doreşti să -l asculţi, acest eveniment îţi oferă această oportunitate.

Nu cred că mai există în România evenimente unde să poţi tu propune un vorbitor sau o temă. Anul trecut subiectele au fost foarte bine alese. Mi-au plăcut conferinţele despre PR şi despre colaborarea dintre bloggeri şi companii.

Şi anul acesta voi căuta astfel de subiecte pentru că ştiu că mai am de aflat multe informaţii despre relaţia blogger-companie.

Obiectul cu cea mai mare valoare primit la Webstock 2014

Nu vreau să zic prea multe despre faptul că la Webstock primeşti o grămadă de lucruri 🙂

Anul trecut cei de la Robofun mi-au făcut o surpiză foarte frumoasă. Mi-au oferit o statuie 3D cu mine. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult?

statuie

Te invit şi pe tine le Webstock 2015

Nu mai stau pe gânduri şi vreau să-ţi fac o invitaţie specială la eveniment.

Modalităţile de participare sunt numeroase anul acesta şi o să te las pe tine să-ţi alegi cea mai potrivită. Mai multe informaţii despre cum poţi participa la eveniment găseşti AICI.

Nu uita că la finalul evenimentului este Webstock awards unde se vor oferi premii pentru următoarele categorii: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Detalii despre premii găseşti AICI.

Nu uita să-ţi iei la tine întrebările pentru networking şi zâmbetul pentru zecile de poze care se vor face 🙂

Ne vedem!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.