Tinerii brasoveni nu vor un loc de munca in marketing

Cred că titlul este unul foarte general, însă doar aşa sper să ajung la urechile tinerilor din Braşov, dar nu numai.

Totul porneşte de la un job pe care l-am deschis în cadrul agenţiei de marketing online The Pharmacy. Este un job adresat studenţilor/masteranzilor pasionaţi de mediul online, de marketing şi vor să aibă o carieră în acest domeniu.

Să fim serioşi, domeniul este unul atractiv, de viitor şi la cum se anunţă, online-ul va fi viitorul.

Tânărul pe care ni-l dorim nici nu trebuie să aibă experienţă practică pe acest domeniu, trebuie doar să-şi dorească să lucreze şi înveţe foarte mult.

Primele 3 luni oricum sunt de educaţie în care trebuie să acumeleze multă experienţă şi în care vor participa la multe cursuri şi evenimente.

Însă ce să vezi, doar 2-3 tineri au aplicat (au fost mai mulţi însă nu era tineri) şi doar unul şi-a dat silinţa să răspundă decent la o întrebare care necesita un mic research pe google „Descrie, în cuvintele tale, ce înseamnă PPC Marketing-ul și ce te atrage la acest domeniu.?” – După părerea mea întrebare necesita maxim 10 minute de research şi câteva minute de redactare a unui text convingător.

Dar, ca să înaintez totuşi în mica frustrare pe care am, tot în această perioadă s-au făcut angajări masive de studenţi la minunatul mega mall din Braşov Coresi.

Din păcate stundeţii au ales să angajeze pe un salariu foarte mic în mall pe funcţii unde nu au nici măcar o posibilitate de creştere sau de învăţare.

Nu putem spune că oferim un mega salariu, însă oferim un salariu decent, posibilităţi de învăţare a unui domeniu de viitor şi un loc de muncă în marketing.

Braşovul suferă din punct de vedere al locurile de muncă în domenii precum: marketing, HR, etc, iar un job de acest gen este o oportunitate foarte bune pentru tineri.

Se pare că job-ul într-un mall este mai interesant.

Când se vor trezii tinerii cu facultăţi şi mastere?

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.