TeCOMM’14: Cum fac comert online cele mai valoroase branduri nationale si internationale?

Expoconferinţa de comerţ electronic TeCOMM revine în această toamnă pe 30 şi 31 Octombrie cu a patra ediţie la Cluj Napoca şi lansează o primă ediţie la Iaşi, pe 6 Noiembrie.

Evenimentul care reuneşte nume importante din ecommerce aduce peste 50 de speakeri, 6 prezentări şi 16 workshopuri la care principalele subiecte de discuţie sunt: cele mai eficiente metode de branding & reputation, ce strategii de promovare trebuie abordate în funcţie de piaţă ţintă, cum se fac reducerile de costuri, cum să convertim mai mult, cum se eficientizează logistica şi care sunt avantajele plăţilor online.

La TeCOMM ai ocazia să dobândeşti know-how de la specialişti cu background în online-ul unor companii de renume la nivel naţional şi mondial precum: Estèe Lauder, Google, Cargus, Fashion Days, Aoro, Fan Courier, Bitdefender, F64.

Tecomm14

Colby Hanks, una dintre cele mai asteptate prezenţe la TeCOMM

Colby este Online Analyst la Estèe Lauder, companie care controlează peste 50% din piaţa cosmeticelor din SUA şi care, în prezent, deţine 27 de branduri puternice precum MAC, Clinique, Crème de la Mer şi licenţele parfumurilor Tommy Hilfiger, Donna Karan, Michael Kors, Tom Ford, Coach şi Missoni. Colby Hanks susţine la TeCOMM două workshopuri: „The Power of Instinct” şi „Keeping on Trend with Analytics”.

Colby este originară din Texas, dar trăieşte în Marea Britanie din 2008. A descoperit puterea datelor în timp ce monitoriza tendinţele de comportament pe o varietate largă de audienţe, convertind idei nedovedite în rezultate dovedite. Colby s-a alăturat Estèe Lauder Companies în 2011 ca Online Analyst. Misiunea ei a fost de a îmbunătăți experiența on-line pentru consumatorii brandului mondial lider în frumuseţe.

Filozofia ei, bazată pe utilizarea pattern-urilor din proiectele online de succes, include şi prezentarea portofoliului propriu, ca una dintre cele mai eficiente metode de implicare a factorilor de decizie. Colby oferă şi servicii de consultanţă, încurajându-i pe alţii să îşi urmeze instinctul şi, mai ales, să aibă încredere în ceea ce fac.

Profită acum de oferta lunii septembrie şi ia-ţi biletul cu -30%! Înscrierile la TeCOMM  se fac pe tecomm.ro şi pe iaşi.tecomm.ro unde găsiţi lista întreagă a speakerilor la TeCOMM şi agendele zilelor.

TeCOMM is Powered by Cargus. Gold Partners: Fan Curier şi Mediatic.

Organizator: Libero Events
Libero Events este o agenţie organizatoare de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay. Contact: office@liberoevents.ro sau 0364 110 371.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js