Tara Lui Andrei: Cum poti castiga finantare pentru Ideea Ta

A început o competiţie foarte interesantă pentru cei care îşi caută finanţare pentru frumoasele proiecte pe care doresc să le organizeze.

Ţara lui Andrei şi-a deschis porţile pentru o nouă etapă de finanţare şi te aşteaptă cu finanţare cu până la 200.000 de euro.

Proiectele pe care le caută cei de la Ţara lui Andrei trebuie să aibă un impact pe termen lung pentru orice comunitate din România şi să facă parte din următoarele 3 domenii:

domenii tara lui andrei

Finanţarea totală pusă la bătaie este de până la 200.000 de euro.

Proietele aprobate de Țăra lui Andrei sunt finanțate de OMV Petrom (partenerul oficial) cu granturi în valoare de până la 5.000 euro, respectiv până la 15.000 euro.

Pentru a aplica trebuie să parcurgi anumite etape şi să trimiţi anumite documente precum: formular de înscriere, template buget şi multe altele, care îţi spun sincer, nu sunt prea complicate.

Îţi poţi înscrie proiectul până pe 3 decembrie 2015. După acest termen vei trece prin mai multe etape pe care le poţi găsi pe site.

Mai multe detalii despre Ţara lui Andrei poţi găsi AICI. Îţi recomand şi următorul video să afli mai multe despre această iniţiativă.

[youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=RhE7E43TBDE” width=”700″ height=”500″]

Spor la completat şi la aplicat.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.