Pentru braşovenii antreprenori: Învaţă cum să-ţi prezinţi ideile de afaceri la Startarium Pitching Workshop

De curând am aflat că la Braşov se va organiza un eveniment interesant pentru antreprenorii care au idei foarte faine de afaceri, dar nu ştiu cum să şi le prezinte în faţa potenţialilor investitori.

Evenimentul se numeşte Startarium Pitching Workshop. Este o inițiativă marca Startarium.ro, una dintre cele mai complexe platforme educațională și de sprijinire a inițiativelor antreprenoriale din România, lansată de Impact Hub și ING Bank.

brasov-pitching-workshop

Şi mai tare este faptul că acest workshop  face parte dintr-o serie de evenimente naționale ce preced Startarium Pitch Day, competiția națională ce oferă celor mai bune startup-uri din România șansa de a concura pentru premii în bani în valoare totală de 100.000 Euro, cu marele premiu având valoarea de 70.000 Euro.

Competiția va avea loc pe 23 noiembrie și se adresează startup-urilor care au cel puțin un an de funcționare și o vechime de maxim 3 ani.

Cine va fi Trainerul Workshop-ului

Workshop-ul va fi susţinut de Anna Heijker, trainer internațional cu o vastă experiență în comunicare și public speaking în special în cadrul programelor dedicate startup-urilor.

Obiectivul principal al workshop-ului este ca fiecare participant să afle cum să-şi realizare și cum să transmită un mesaj puternic al afacerii pe care o conduce.

Cum să participi?

În primul rând, vreau să-ţi spun că workshop-ul este gratuit. Indiferent ce va fi, tu vei fi cel care mai câştiga cel mai mult.

În al doilea rând, workshop-ul va avea loc la Brașov Business Park.

Accesul se face prin completarea în avans a formularului disponibil aici. Workshop-ul va fi susținut în limba engleză, iar exercițiile practice pot fi realizate în limba română sau engleză, în funcție de preferințele participanților.

Înscrieri Brașov Pitching Workshop

Succes la învăţat!

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.