Saptamana aceasta ne vedem la TeCOMM 2014!

Ai un magazin online sau lucrezi în marketing online şi vrei să afli mai multe despre piaţa de eCommerce din România?

Dacă răspuns la această întrebare este Da, ce scrie mai jos îţi este de mare interes.

Săptămâna aceasta, pe 30 şi 31 octombrie, are loc cea de-a patra ediţie a ExpoConferinţei de comerţ electronic TeCOMM. Evenimentul reuneşte marii retaileri online din România la Grand Hotel Italia 5* din Cluj Napoca pentru două zile cu peste 30 de prezentări, workshopuri şi sesiuni de dezbateri.

Agenda evenimentului este adaptată nevoilor pieţei, acoperind subiecte despre oportunităţile şi provocările întâlnite de magazinele online. În cele 2 zile vor fi prezenţi 50 de speakeri cu peste 30 de prezentări şi workshopuri în cadrul celor patru evenimente conexe. Marii jucători din comerţul electronic românesc şi internaţional (Estee Lauder, Google România, Fashion Days, Aoro.ro, F64, MasterCard, Cargus, FAN Courier, Mobil Pay) vor vorbi, pe 30 octombrie, despre situaţia curentă a pieţei, despre tendinţe şi evoluţii în eCommerce, nu doar pentru vânzări mai mari, ci mai ales pentru strategii de orientare către client şi loializarea acestuia, prin customer support şi securitate a datelor.

Macheta TeCOMM

Tot pe 30 octombrie, în paralel cu workshopurile şi dezbaterile din cadrul TeCOMM, are loc Digital Travel Forum, un eveniment dedicat celor care activează în domeniul turismului: operatori şi agenţi de turism, hotelieri, linii aeriene, Distribution Systems (GDS) şi reservation (CRS).

Programul după-amiezei va fi punctul de întâlnire al modei cu tehnologia la Hotspot Fashion, eveniment unic în ţară şi dedicat în integime segmentului fashion din e-commerce. Se vor acoperi principalele tendinţe de pe acest segment: inovaţia, serviciul pentru clienţi, brandul personal, se va discuta relevanţa conţinutului pe diferite medii, diferenţa dintre text şi imagine, give-awayuri şi endoresment.

A doua zi a evenimentului va fi împărţită pe săli şi nevoi concrete, 2 workshopuri, 2 prezentări şi un masterclass pentru specialişti în marketing digital în cadrul MarkDay, şi alte 10 workshopuri pentru cei interesaţi de optimizare prin UX design, SEO, web analytics, conversii, usability, plăţi online, logistică, branding & reputation.

Participă la TeCOMM să aflii tot ce trebuie să ştie un proprietar de magazin online în momentul în care hotărăşte să investească în afacerea sa, fie că e vorba de securitatea datelor, de customer support, sau de  strategii de promovare în funcţie de piaţa ţintă.

Profită de ultimele zile de înscrieri şi asigură-ţi un loc în sală la evenimentul toamnei în eCommerce!

Informaţii despre speakeri, înscrieri şi agenda evenimentului găsiţi pe www.tecomm.ro.

PS. Nu accept să fiu blogger partener chiar la orice eveniment. Îmi place online-ul, şi în special partea de eCommerc,e şi sunt de părere că acest eveniment este obligatoriu pentru acest domeniu. Eu te aştept la eveniment. Să-mi dai un semn dacă vrei să ne vedem la eveniment.

[divider top=”no”]

Mici detalii despre TeCOMM 2014

TeCOMM is Powered by Cargus. Gold Partners: Fan Curier, Mediatic.
Susţinut de Chic Ville, Euro GSM, Okian.

Organizator: Libero Events
Libero Events este o agenţie organizatoare de evenimente care contribuie, de peste 5 ani, la dezvoltarea mediului de business românesc prin crearea unui mediu propice dezvoltării profesionale, oferind totodată nelimitate oportunităţi de networking. Portofoliu: TeCOMM, Touristica, The Woman, HR Summit, MarkDay, Software Architecture Day, ARThitecture, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion, Deco Show. Contact: office@liberoevents.ro sau tel. 0752 552 464.

 

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.