Recomandari de articole, stiri si carti – luna martie 2014

Salutare,

A sosit momentul să scriu un nou articol cu tot felul de recomandări pe care eu le-am citit în ultima perioadă. De data aceasta îţi propun recomandările din luna Martie 2014.

Ce vei găsi în acest articol: Recomandări de ştiri, de articole, de cărţi, de cele mai citite articole de pe acest blog şi de un citat.

recomandari martie

Recomandări Ştiri Martie 2014

1. Doi fosti bancheri aduc sute de turisti straini in tara si ii invata istoria si traditiile romanesti – despre antreprenoriat şi turim. Cum putem face antreprenoriat şi profit cu ajutorul turismului din România. Bun pentru cei care încă se gândesc că nu se poate.

2. TVA-ul la benzină şi motorină – 27% – cred că este una dintre cele mai bune argumente pentru care creşterea cu 7 eurocenţi a benzinii nu face decât să reprezinte o creştere de TVA. Un articol oferit de Moise Guran şi Biziday.

3. De la zero la 20 de mil. de euro in 3 ani: noroc, experienta sau business plan facut „la rece”? – tu ce părere ai? pentru a avea profit în business trebuie să planifici foarte bine încă de la început sau să ai o idee genială?

4. Bancile au pierdut increderea romanilor – se pare că doar 1 român din 10 cred în ajutorul bancar. Tu ce crezi?

5. „30 sub 30” 2014 oferit de Forbes România. 30 de povești de succes ale unor tineri cu vârsta sub 30 de ani.

Recomandări Articole Martie 2014

1. Odiseea mea imobiliară – un grup de 3 articole foarte bun realizat de Luca Dezmir despre ce a fost, cum este şi cum vor fi investiţiile imobiliare în România.

Te invit să le citeşti pe toate, să înţelegi cum s-a schimbat piaţa imobiliară în ultimii 15 ani (experienţa lui personală):

2. Cum să ai casă şi maşină în 5 ani – Un articol realizat de Adrian Soare despre cum poţi să-ţi câştigi independenţa financiară în 5 ani. Sursa articolului: Cel mai bogat om din Asia. Merită citit!

3. Eşti pregătit să cumperi o casă – un articol pentru proaspeţii însurăţei sau pentru cei care vor să-şi cumpere prima casă.

4. De ce romanii isi urasc propriile valori si pe bogati – un articol foarte bun marca Construim Imperii.

5. Cărţile nu sunt pentru tocilari, ci pentru oameni care vor mai mult de la ei şi de la viaţă – special pentru educaţia ta oferit de 1cartepesaptamana.ro.

Recomandări Cărţi martie 2014

2 cărţi care te vor ajuta să-ţi creşti productivitatea şi să ajungi mai eficient în toate activităţile pe care le faci în fiecare zi.

1. Musai List de Octavian Pantis

2. Eficienta in 7 trepte sau un abecedar al intelepciunii de Stephen R. Covey

Top articole de pe blog Martie 2014

1. 20 site-uri cu cursuri online gratuite de educatie financiara – peste 2000 de vizitatori în doar 2 zile. Bun pentru finanţele tale personale.

2. Cele 7 obiceiuri zilnice care te “mananca” de bani – în acest articol îţi prezint cele 7 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată. 7 lucruri care îţi vor afecta finanţele personale.

3. 10 carti de afaceri pentru antreprenorii la inceput de drum – Top 10 cărţi pe care toţi antreprenorii trebuie să le citească – indiferent de domeniu,

4. Cum este să fii antreprenor? experienţa mea personală pe acest drum. Cred că este o lectură foarte bună şi insporaţională pentru cei care sunt indecişi să meargă pe acest drum.

5. Cum să-ţi planifici financiar vacanţa – 7 paşi concreţi care te vor ajuta să-ţi planifici mai bine vacanţa din punct de vedere financiar. Bun pentru toţi cei care cred că nu îşi permit să meargă într-o vacanţă în tot anul.

Recomandare Cursuri!

1. Curs Marketing Online la Braşov!

Dacă eşti pasionat de marketing online şi vrei să afli cum să-ţi promovezi mai bine propria afacere te invit la Braşov la un super workshop.

Laboratorul de Online este probabil cel mai practic curs de marketing online din România unde 4 specialişti de marketing online vor sta să te ajute să-ţi realizezi propria strategie de conţinut, de SEO, de adwords şi de facebook.

Mai multe despre acest curs găseşti în acest articol -> Invata si aplica cele mai tari metode de marketing online.

Tot acolo vei găsi şi un cod promoţional :). Te aştept cu drag la Braşov.

2. Curs investiţii în imobiliare

Tot în această săptămână te poţi înscrie gratuit la singurul curs în care vei învăţa cum să investeşti în imobiliare şi să faci profit.

Învaţă să investeşti în imobiliare şi începeţi cariera de investitor.

Un curs util, recomandat şi obligatori pentru toţi care vor să cunoască mai multe despre investiţii.

Te poţi înscrie gratuit până duminică (6 aprilie) aici -> imoexpand.lucadezmir.com.

Citatul lunii!

Întotdeauna succesul va veni după cuvântul muncă, la fel cum este şi în dicţionar. Trebuie să munceşti pentru a avea succes, nu trebuie să ai succes pentru a munci!

Dacă mai ai alte recomandări, lasă-mi un comentariu puţin mai jos, dacă ţi-au fost utile recomandările, ajută-mă să le promovez cu ajutorul butonaşelor de like şi share de mai jos!

O lună aprilie cât mai prosperă îţi doresc!

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.