Recomandare Eveniment: Forumul pentru Dezvoltarea IMM-urilor

Recomandare Eveniment: Forumul pentru Dezvoltarea IMM-urilor

Astăzi vin cu o recomandare de eveniment pentru voi. Pe 26 aprilie, la Braşov, va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente de afaceri adresat antreprenorilor şi managerilor din IMM-uri. Este un eveniment unic în ţară, deoarece este singurul care este adresat exclusiv IMM-urilor şi abordează tematici de maximul interes pentru buna funcţionare a unei afaceri în contextul economic actual.

Forumul pentru Dezvoltarea IMM-urilor este organizat de 3 entităţi: Asociaţia Oamenilor de Afaceri „Pro Invest”, C.E.C.C.A.R. Braşov şi Cabinetul de Business.

Vor fi prezenţi 6 speakeri de top pentru IMM-uri din domeniile în care activează, precum: Iolanda Stăniloiu (Expert în Comunicare), Tudose Mariana şi Bâscă Ioan (preşedinte şi vicepreşedinte C.E.C.C.A.R. Braşov), Ciprian B. Vişan (Preşedinte Asociaţia Oamenilor de Afaceri „Pro Invest”), Bogdan Colceriu (Consultant de Marketing) şi Magnoliu Stan (Expert Resurse Umane), plus reprezentanţi de la Leumi Bank, O.T.I.M.M.C România şi de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Forumul pentru Dezvoltarea IMM-urilor se desfășoară pe durata unei singure zile și este structurat în șase conferințe pe următoarele teme:

 • Detalii privind plata TVA la încasarea facturii;
 • Noua abordare în inspecția fiscală pentru IMM-uri;
 • Eficientizarea modului de lucru cu resursele umane;
 • Dezvoltarea afacerilor în contextul economic actual – finanțare, administrare, asociere;
 • Modalități de comunicare eficientă în 2013;
 • Strategii de comunicare și marketing de succes pentru 2013.

Motivele pentru care ar trebui să participaţi la acest forum sunt:

 1. Aflaţi soluţii pragmatice privind adaptarea adacerilor dvs. la contextul economic actual;
 2. Veţi afla, în premieră, noile reglementări în inspecţia fiscală de la reprezentanţi A.N.A.F;
 3. Primiţi sfaturi utile din partea experţilor contabili;
 4. Este un eveniment organizat de Asociaţia oamenilor de Afaceri „Pro Invest”;
 5. Nu veţi pleca cu întrebări fără răspunsuri;
 6. Trei evenimente într-unul singur;
 7. Leumi lansează un nou produs special pentru IMM-uri;
 8. Primeşti soluţii concrete pentru eficientizarea resurselor umane;
 9. Informaţii de ultima oră privind liniile de finanţare pentru IMM-uri direct de la Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri.

Un articol în care sunt detaliate toate aceste motive pentru care ar trebui să participaţi la acest forum este: 11 Motive să participaţi la „Forumul pentru Dezvoltarea IMM-urilor”.

Deoarece fac parte din organizarea acestui eveniment, vi-l recomand cu cea mai mare încredere şi vă asigur că banii pe care îi investiţi pentru venirea la acest forum (299,00 LEI) o să se întoarcă înzecit.

Înscrierile se fac până pe 25 aprilie. Pentru mai multe detalii şi pentru înscrieri, vizitați site-ul: forum.cabinetuldebusiness.ro.

Pentru alte întrebări sau nelămuriri, îmi puteţi lăsa un comentariu la acest articol şi vă voi răspunde cu cea mai mare plăcere.

Dacă crezi că este interesant evenimentul, ajută-mă să-l promovez şi prietenilor tăi printr-un share, like şi tweet pe butoanele din stânga articolului. 

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js