6 platforme romanesti unde iti poti creste venitul lunar

În rândurile de mai jos, îţi prezint un articol scris de Dorel Oprişan, un antreprenor online care îşi concentrează tot timpul pe dezvoltarea de platforme şi website-uri româneşti.

Îi place foarte mult online-ul şi este de părere că această zonă poate deveni o sursă foarte bună de făcut bani pentru toţi românii, dacă avem răbdare, avem pasiune şi în special, perseverenţă.

În următoarele rânduri el o să-ţi povestească despre 6 platforme româneşti pe care el le-a dezvoltat şi pe care ţi le recomandă să le încerci şi tu. Toate aceste platforme au scopul să-ţi crească venitul lunar.

[divider top=”no”]

6 platforme romanesti unde iti poti creste venitul lunar

Online-ul a crescut foarte mult în străinătate, dar şi în ţară la noi. Tot felul de metode precum marketingul afiliat, google adsense şi multe altele s-au dezvoltat foarte mult.

În străinătate acestea sunt doar o mică parte din metodele de făcut bani, iar eu asta încerc să fac aduc şi pentru publicul românesc. Am încercat şi voi încerca în continuare să dezvolt platforme de creştere a venitului pasiv prin căteva activităţi foarte foarte mici pe care le poţi face zilnic.

La unele platforme venitul este mic şi ai nevoie de cantitate, la altele venitul este mai mare pe activitate, dar ai nevoie şi de câteva cunoştinţe înainte să începi.

Ce pot să-ţi spun sigur este că una dintre următoarele 6 platforme cu siguranţă îţi va atrage atenţia şi te va ajuta.

Ca să nu mai continui cu introducerea, o să trec direct la descrierea celor 6 platforme pe care le recomand tuturor cititorilor de pe acest blog şi nu numai:

1. Trafic.co.ro – este un site pe care îl folosesc mai mulţi oameni de marketing pentru a primi semnale către o anumit pagină de la mai mulţi cititori în scop de SEO.

trafic.co.ro

Pentru tine, care vrei să faci bani şi nu ai cunoştinţe de marketing, trebuie doar să intri pe platformă, să-ţi faci cont şi să dai click-uri pe diferite link-uri (nu sunt linkuri virusate sau cine ştie ce).

Fiecare click pe care tu îl realizezi se converteşte în credite, iar creditele în bani.

În momentul de faţă sunt 62 de membri activi pe platformă care aşteaptă cu nerăbdare şi alţi colegi.

Timpul petrecut de tine este foarte mic, cunoştinţele de care ai nevoie sunt foarte puţine şi acestea. Tot ce trebuie să faci este să intri pe platformă şi să accesezi anumite linkuri în funcţie de taskuri.

Click-urile pot fi către:

  • paginile unui site;
  • pagini de facebook
  • plusuri pentru pagini Google+;
  • vizualizări filmuleţe pe youtube;
  • şi multe altele în funcţie de cerinţe.

Dacă vrei şi mai multe detalii despre platformă, te invit pe trafic.co.ro unde îţi poţi face un cont simplu şi gratuit.

2. t.co.ro – platformă de scurtare a link-urilor. Este o alternativă a platformei bit.ly care mai mult decât aceasta, îţi oferă bani dacă cineva accesează linkul tău prescurtat.

t.co.ro

Nu mai vreau să intru mai mult în detalii deoarece Laurenţiu a mai scris despre această platformă într-un articol anteror.

Acolo găseşti toate informaţiile de care ai nevoie despre această platformă -> Scurteaza link-ul pe care vrei sa-l promovezi si obtine bani

3. Congrazie.ro – o platformă românească de freelancing.

Dacă ai auzit de freelancing.com sau de elance.com, atunci trebuie să afli şi despre această platformă.

congrazie

Este o platformă specială pentru freelanceri unde aceşti pot intra în contact cu firme româneşti care au nevoie de anumite servicii.

Cele mai importante servicii pe care le găseşti pe această platformă sunt de: marketing online, content writing, web, SEO şi multe altele.

Platformă  este bună pentru freelancerii români pentru a-şi găsi clienţi.

Dacă eşti bun pe un domeniu, intră pe congrazie şi găseşte-ţi jobul perfect. Uite AICI un job care s-a căutat acum câteva zile.

Te invit să citeşti mai multe pe congrazie.ro.

4. Zerodesk.ro – platformă românească de microjoburi.

Cred că ai auzit de conceptul de microjoburi până acum. Acest concept a crescut destul de mult în România în ultima perioadă şi cred că va creşte şi mai mult de acum înainte.

zerodesk

Microjoburile sunt mici servicii pe care le poate oferi cineva într-un timp relativ scurt şi care are un cost fix. Cele mai multe microjoburi pe care le găseşti pe platformă sunt din partea marketingului online. Câteva exemple găseşti AICI, AICI sau AICI.

Partea interesantă a acestei platforme este că poţi intra în sistemul lor de afiliere. Dacă promovezi anumite joburi de pe platformă prin linkuri afiliate, poţi câştiga bani fără să fii implicat în proces.

Dacă poţi oferi microjoburi sau vei ai nevoie de un serviciu anume, intră pe zerodesk.ro şi află mai multe.

5. Blogspot.co.ro o platformă de bloguri pentru pasionaţii de blogging şi scris.

blogspot.co.ro

Dacă ai un blog şi vrei să faci bani cu el, intră pe platformă şi înscrie-te în campania blogspot.co.ro în funcţie de domeniul tău.

De fiecare dată când un advertiser doreşte să se promoveze, vei fi contactat şi plătit pentru a posta un advertorial pe blogul tău.

Tot ce trebuie să faci este să fii în lista de bloggeri şi să-ţi placă să scrii.

De restul de ocupă platforma 🙂

Mai multe detalii găseşti AICI.

6. Viespar.ro – Câştigă bani cât ai zice BAZZ

viespar

Platforma pe care eu o recomand foarte mult şi care cred că te-ar ajuta şi pe tine foarte mult în realizarea unui venit pasiv.

Viespar.ro este o platformă unde tu îţi faci un cont şi de acolo înainte trebuie să rezolvi diferite taskuri. Este asemănătoare cu trafic.co.ro, numai că aceasta cuprinde o serie mai largă de taskuri pe care le poţi practica.

Cu cât rezolvi mai multe activităţi, cu atât eşti plătit mai mult.

În medie, dacă munceşti o oră poţi câştiga 5$. Este un început foarte bun având în vedere că tot ce trebuie să faci este accesezi mai multe linkuri sau să dai câteva like-uri pe anumite postări de pe facebook.

Contul ţi-l poţi face gratuit de AICI. La înregistrare, primeşti automat 5$.

Atât am avut eu să-ţi povestesc despre aceste platforme. Am lucrat mult la ele şi sper să aducă un plus de valoare în viaţa financiară a fiecărui român.

Poţi face bani din fiecare platformă de mai sus doar dacă eşti hotărât să faci asta, dacă eşti perseverent şi în special, dacă ai răbdare.

Doar cu răbdare şi cu paşi mărunţi poţi ajunge la succesul pe care ţi-l doreşti.

Succes la bani!

Dorel Oprişan

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.