Pe 30 septembrie toţi bloggerii sunt la Webstock #webstockro

Evenimentul pe care nu-l ratez niciodată de vreo 3 ani. Anul acesta ar fi a 4-a ediţie la care particip şi cred că nu o să mă opresc aici.

Este şi singurul eveniment la care particip în calitate de blogger. Singurul loc unde cei din online-ul se cunosc în offline.

Mereu după acest eveniment vin acasă cu gândul de a face lucrurile diferit. Ca la orice eveniment, vei afla multe lucruri pe care le cunoşti, dar sigur şi unele pe care nu le-ai mai încercat.

Tot ce trebuie să faci este să fii atent la prezentări şi, cel mai important, să mai vorbeşti cu lumea din domeniu, poate cu blogger mai cunoscuţi şi să-i întrebi cum au procedat ei.

Totul depinde de tine cu cât de multe informaţii rămâi după eveniment. La nivel de concept, acesta este ceea ce trebuie pentru un blogger sau specialist Social Media.

Propune vorbitori şi subiecte

La acest eveniment îmi place mult ideea că tu personal poţi propune teme sau speakeri. Dacă cunoşti pe cineva foarte bun pe care ţi-l doreşti să -l asculţi, acest eveniment îţi oferă această oportunitate.

Nu cred că mai există în România evenimente unde să poţi tu propune un vorbitor sau o temă. Anul trecut subiectele au fost foarte bine alese. Mi-au plăcut conferinţele despre PR şi despre colaborarea dintre bloggeri şi companii.

Totodată, partea de vlogging are o parte foarte importantă din eveniment.

webstockro

Webstock înseamnă şi multe poze. Peste tot trebuie să faci poze, iar asta nu e un lucru rău. Toate vor ajunge în Social Media 🙂

Te invit şi pe tine le Webstock 2016

Nu mai stau pe gânduri şi vreau să-ţi fac o invitaţie specială la eveniment.

Modalităţile de participare sunt numeroase anul acesta şi o să te las pe tine să-ţi alegi cea mai potrivită. Mai multe informaţii despre cum poţi participa la eveniment găseşti AICI.

Nu uita că la finalul evenimentului este Webstock awards unde se vor oferi premii pentru următoarele categorii: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Bloggers’ Projects. Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Dacă ai un proiect care se potriveşte unei categorii de mai sus, îl poţi înscrie AICI.

Nu uita să-ţi iei la tine întrebările pentru networking şi zâmbetul pentru zecile de poze care se vor face ?

Ne vedem!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.