4 modalitati de amenajare a mobilierului de sufragerie

Sufrageria este cea mai des utilizata incapere din majoritatea locuintelor. Din acest motiv, este necesara amenajarea acesteia intr-un stil caracteristic al proprietarilor, pentru ca acestia sa se simta mereu in largul lor cand isi petrec timpul in sufragerie.

Sufrageria este considerata spatiul in care familia isi petrece timpul impreuna, spatiul unde petrecem timp alaturi de musafiri sau spatiul unde petrecem momente placute de relaxare, citind o carte sau uitandu-ne la televizor. Sufrageria trebuie sa fie cea mai primitoare si confortabila camera din locuinta ta, indiferent de marimea acesteia.

Am descoperit un magazin mobila Brasov care executa mobila la comanda din pal, de calitate superioara si la preturi mici. Pentru ca nu eram multumit de mobilierul gasit in magazinele apartinand unor brand-uri cunoscute, acesta fiind in mare masura de calitate indoielnica, am decis sa apelez la acest magazin pentru a-mi realiza mobila la comanda pentru sufragerie. In timp ce vizitam show room-ul unde puteam admira mobilierul realizat de catre angajatii magazinului, mi-a venit ideea de a scrie acest articol, folosind 5 exemple de mobilier de living elegante pe care le recomand pentru amenajarea unei sufragerii primitoare si confortabile.

Varianta 1

mobila brasov

Acest mobilier are un aspect elegant, fiind destinat camerelor spatioase. Are in dotare o vitrina cu sticla transparenta si doua corpuri de dulapuri inchise care pot fi folosite pe post de sifonier sau spatiu de depozitare personal.

Din discutia cu angajatii magazinului, am aflat ca acest mobilier este confectionat din pal melaminat si poate fi oferit in diferite culori.

Varianta 2

mobila la comanda brasov

O noua varianta de mobilier simplu este acest living, avantajos pentru numarul mare de spatii de depozitare pe care le are in dotare. Dulapurile nu sunt atasate, acestea putand fi plasate in alte colturi ale incaperii.

Varianta 3

im_74_0

Daca esti o persoana cu gusturi moderne, recomand aceasta vitrina. Poate fi folosita pentru suport TV dar si ca birou. Are numeroase spatii de stocare a bunurilor si este recomandata pentru sufrageriile de suprafata mai mica.

Varianta 4

im_73_0

Aceasta este varianta mea preferata. O vitrina pentru incaperile de suprafete medii, disponibila in diferite culori. Are mai multe compartimente de diferite marimi si forme si consider ca se potriveste pentru toate gusturile.

Acum sufrageria mea este mobilata complet si multumesc pe aceasta cale magazinului de mobila din Brasov care mi-a onorat comanda in scurt timp si la un pret mai mic decat m-am asteptat. Daca sunteti din zona, recomand sa apelati la un magazin de mobila la comanda Brasov in defavoarea magazinelor mari cu „de toate”, pentru ca mobila pe care o veti primi este de durata, rezistenta si executata manual, nu asamblata din piese importate de calitate slaba.