[Infografic] Metode de reduceri de costuri pentru 2013

Metode de reduceri de costuriDupă cum te-am învățat până acum, o dată la 2 săptămâni îți prezint câte un infografic interesant pentru această perioadă. Sunt de părere că printr-un infografic putem învăța mai multe decât printr-un text.

De data aceasta ți-am pregătit o listă de 13 metode de reduceri de costuri care pot fi aplicate în 2013. Sumele de bani care apar în acest infografic nu sunt aplicabile și în România, însă toate metodele sunt direct aplicabile și la noi.

Reducerile de costuri pe care le vei găsi în infografic sunt special pentru finanțele tale personale care pot avea un impact destul de mare în viața ta financiară.

După ce îl vei citi, te rog să-mi spui printr-un comentariu câte dintre aceste metode se pot aplica în viața ta financiară.

Metode de reduceri de costuri pentru 2013

Sursa de proveniență a infograficului.

Câte din aceste metode de reduceri de costuri se pot aplica în viața ta financiară?

Ce alte metode ne mai recomanzi?

Like, share și tweet dacă ți-a plăcut infograficul.

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.