Recomandare Seminar Bucuresti: Lead Your Life 5.0

Astăzi vin cu o recomandare de eveniment foarte interesantă pentru bucureşteni, dar nu numai.

Este vorba despre seminarul Lead Your Life organizat de Young Professionals Club, în care vei învăţa tehnici practice de dezvoltare personală şi educaţie financiar.

Îţi spun din start că evenimentul este gratuit şi cred că nu strică absolut deloc să participi la cele 2 ore în data de 13 mai. Te vei întâlni şi cu oameni minunaţi cu care te poţi împrieteni şi cu care poţi împărţi idei sau cărţi de vizită.

Mai multe despre eveniment găseşti mai jos!

Lead Your Life

Recomandare Seminar Bucuresti: Lead Your Life

Young Professionals Club organizeaza seminarul gratuit de dezvoltare personala „Lead Your Life”, marti 13 mai, ora 19:00, la Hotel Marshal Garden 5*, Bucuresti.

Cea de-a V-a editie „Lead Your Life” se pregateste pentru participantii sai, alaturi de trainerul si speakerul, Dragos Barbalata si isi propune prin intermediul acestui seminar gratuit sa aduca o schimbare pozitiva printre oamenii cu potential din Romania.

Daca te-ai intrebat vreodata „Ce imi doresc cu adevarat in viata mea? Cum imi ating obiectivele? Cum imi setez obiectivele?” atunci vei gasi raspunsurile si resuresele necesare pentru a deveni mai productiv in cadrul seminarului Lead Your Life!

De asemenea, in cele 2 ore in care se va desfasura seminarul vei invata tehnici practice si principii, care te vor ajuta sa descoperi cum sa gandesti intr-un mod prosper, cum sa iei decizii, sa-ti definesti scopuri, sa-ti setezi obiective, dar si sa-ti faci planuri si sa le urmezi.

Lead Your Life iti dezvaluie cheia succesului creandu-ti mediul potrivit in care sa-ti formezi noi obiceiuri ce-ti vor conduce viata in directia corecta. Dragos Barbalata, va trece prin 4 module demo cu publicul sau pentru ca in cele 2 ore, acestia sa invete cat pentru 10, prin metode practice de a fi mai energic si mai productiv, de a iesi din zona de confort si de a construi in jurul lor relatii autentice prin 80% practica si 20% teorie.

De ce este gratuit?

Pentru că oricum nu este 100% gratuit. Tu plătești cu timpul tău (2 ore), care suntem convinsi că este prețios.

Young Professionals Club este o organizație nonguvernamentala cu o experienta de 5 ani de zile care are drept misiune crearea unei comunitati de profesionisti și dezvoltarea acestora, targetul nostru fiind persoane cu varste cuprinse intre 25 – 35 ani.

ypc

Asociatia YPC crede cu tarie in comunitatea Young Professionals ca o metoda potrivita de a dezvolta un spatiu al dialogului bazat pe schimbul de idei si experiente. Prin activitatile derulate, YPC isi doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si productive.

Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza & toleranta privind proiectele cu impact social. Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de indivi..” Presedintele YPC, Dragos Barbalata

Mai multe detalii despre seminar poti afla la următoarele adrese:

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.