Laboratorul de online – Calendar toamna – iarna 2015

Laboratorul de online – Calendar toamna – iarna 2015

Acum 3 ani am început împreună cu echipa DR Consultants iniţiativa intitulată Cabinetul de Business. O iniţiativă pe care ne-am dorit-o foarte mult s-o formăm şi care, de la an la an, a crescut foarte bine şi am primit mult feedback pozitiv.

Cel mai important curs pe care îl realizăm în cadrul Cabinetul de Business este Laboratorul de Online.

Laboratorul de Online a ajuns în luna iunie 2015 la a XVI-a ediţie. Sunt foarte fericit de această reuşită şi spun acest lucru deoarece feedback-ul acestor evenimente este unul cu mult peste aşteptările noastre.

Până în prezent ne-au trecut pragul responsabili de marketing sau antreprenori de la peste 250 de companii din România. Un rezultat foarte mulţumitor având în vedere că la fiecare ediţie numărul maxim de persoane este 15 sau de 20 în funcţie de dificultatea cursurilor. La o mică analiză, pot spune că toate ediţiile s-au desfăşurat cu numărul maxim de participanţi.

Uite câteva poze din ediţiile anterioare cu mine şi cu echipa Cabinetul de Business, dacă eşti curios să vezi cum s-au desfăşurat.

În toamna anului 2015 continuăm în forţă campania de cursuri Laboratorul de online. Avem o nouă imagine, un nou concept şi un nou website -> laborator.cabinetuldebusiness.ro. Sper să-ţi placă 🙂

Laboratorul de Online

Primele oraşe în care am fost în 2015 au fost: Iaşi (februarie) şi Bucureşti de două ori (martie) şi Cluj de două ori (iunie).

Evoluează în marketing online în toamna 2015

Calendarul pentru cea de-a doua partea a anului 2015 este:

  1. Curs PPC Marketing – 17 – 18 octombrie Bucureşti
  2. Curs Content Marketing şi SEO – 7 -8 noiembrie Cluj-Napoca
  3. Curs PPC Marketing – 21 – 22 noiembrie Cluj-Napoca

Aceste workshop-uri nu s-ar fi organizat aşa de bine dacă nu erau prezenţi cei 3 facilitatori ai Cabinetului de Business.

De ce facilitatori şi nu traineri?

Pentru că noi (echipa Cabinetul de Business) nu vrem să fim acei oameni care să îţi prezinte anumite concepte şi să mergi după acasă să le implementezi.

Vrem să te ajutăm în cele 2 zile de lucru practic, să înveţi cât se poate de bine cum se aplică metodele de marketing online prezentate în cadrul firmei sau ideii pe care o deţii.

Vrem să lucrăm împreună la câteva concepte şi planuri editoriale pe care orice participant să le poată aplica foarte uşor după ce ajunge acasă.

Cine sunt facilitatorii?

  • Cătălin Ionaşcu – Trainer în cadrul Cabinetul de Business, Consultant de marketing la DR Consultants şi fondator al celei mai mari comunităţi de copywriteri din România,romaniancopywriter.ro;
  • Ovidiu Bălcăcian – Co-fondator DR Consultants şi Trainer în cadrul Cabinetul de Business. Deţine blogul ovidiubalcacian.ro în care tratează foarte pragmatic cele mai noi noutăţi în marketing online.
  • Laurenţiu Mihai, subsemnatul :), deţinătorul acestui minunat blog pe care te afli chiar acum, Trainer şi Project Manager Cabinetul de Business.

Care sunt principalele subiecte pe care le discutăm la workshop:

  1. Conţinut Online şi Blogging – discutăm despre cum să-ţi realizezi o strategie de blogging eficientă pentru compania sau iniţiativa ta;
  2. SEO (optimizare pe motoarele de căutare) – ce înseamnă, cum se realizează, reguli şi de unde trebuie să pronim în momentul în care vrem să ajungem tot mai sus în motoarele de căutare; (Eu voi organiza acest workshop)
  3. PPC – Pay Per Click campaigns – Cum să-ţi realizezi o campanie de adwords eficientă şi cum s-o optimizezi; (Eu voi organiza acest workshop)
  4. Facebook Organic şi Facebook Paid – Cum să-ţi realizezi o pagină de facebook, cum să o creşti în mod natural şi cum să foloseşti cele mai importante instrumente de promovare plătită pe care le ofără Facebook.

Toate acestea învăţate prin lucru practic direct în cele 2 zile.

Regulă! Toţi participanţii sunt nevoiţi să vină cu propriul laptop. Dacă nu ai laptop, nu ai cum să lucrezi pe aceste metode de online. 

Aşadar, nu mai stau pe gânduri şi termin acest articol prin a te invita în toamnă la cele mai practic e cursuri organizate în România.

Eu ce îţi pot garanta este că nu vei regreta dacă vei participa la cest curs. Am lucrat foarte mult la conceptul workshopurilor şi avem de gând să ajungem cu el în cât multe oraşe din ţară şi nu numai.

Toate detalii despre cursuri şi despre înscriere le găseşti pe Laborator.CabinetuldeBusiness.ro.

Click pentru mai multe detalii!

Partenerul principal al Laboratorului de online este: mxhost.ro – Soluţii web profesionale.

Dacă ai orice fel de întrebare legătă de acest eveniment, mă poţi contacta la adresa: laurentiu.mihai@cabinetuldebusiness.ro.

Te aştept cu drag!

Laurenţiu Mihai

Articol Recomandat! Cum sa investi sa investesti pe bursa in mod gratuit!

Felicitări pentru că ai citit tot articolul. Dacă ţi-a plăcut, ajută-mă să-l promovez mai departe cu un share:

INTRĂ ÎN COMUNITATEA LAURENTIUMIHAI.RO