Laboratorul de online – Calendar toamna – iarna 2015

În curând ajungem la 5 ani de când am realizat primul curs Laboratorul de Online.

Laboratorul de Online a ajuns în luna în 2017 la peste 45 de ediţii. Sunt foarte fericit de această reuşită şi spun acest lucru deoarece feedback-ul acestor evenimente este unul cu mult peste aşteptările noastre.

Până în prezent ne-au trecut pragul responsabili de marketing sau antreprenori de la peste 450 de companii din România.

Un rezultat foarte mulţumitor având în vedere că la fiecare ediţie numărul maxim de locuri este de 15 cursanţi . La o mică analiză, pot spune că toate ediţiile s-au desfăşurat cu numărul maxim de participanţi.

În toamna anului 2017 continuăm în forţă campania de cursuri Laboratorul de online.

Până în prezent, în 2017, am organizat 10 cursuri în locuri total diferite.

Evoluează în marketing online în toamna 2017

Calendarul pentru cea de-a doua partea a anului 2017 este:

 1. Curs PPC Marketing – 16-17 Septembrie la Cluj – Napoca
 2. Curs Facebook Marketing – 30 septembrie – 1 octombrie la Bucureşti
 3. Curs Content Marketing-  7 -8 octombrie la Bucureşti
 4. Curs Google Adwords şi Google Analytics – 14-15 Octombrie la Bucureşti
 5. Curs PPC Marketing – 28-29 octombrie la Iaşi
 6. Curs Email Marketing pe 4-5 noiembrie la Bucureşti
 7. Curs PPC Marketing – 18-19 noiembrie la Bucuresti
 8. Curs PPC Marketing – 9-10 decembrie la Braşov

Aceste workshop-uri nu s-ar fi organizat aşa de bine dacă nu erau prezenţi cei 3 traineri ai Laboratorului de Online.

De ce facilitatori şi nu traineri?

Pentru că noi (echipa Laboratorul de Online) nu vrem să fim acei oameni care să îţi prezinte anumite concepte şi să mergi după acasă să le implementezi.

Vrem să te ajutăm în cele 2 zile de lucru practic, să înveţi cât se poate de bine cum se aplică metodele de marketing online prezentate în cadrul firmei sau ideii pe care o deţii.

Vrem să lucrăm împreună la câteva concepte şi planuri editoriale pe care orice participant să le poată aplica foarte uşor după ce ajunge acasă.

Cine sunt facilitatorii?

 • Ovidiu Bălcăcian – Co-fondator al agenţiei de performance marketing The Pharmacy şi Trainer în cadrul Laboratorului de Online. Deţine blogul ovidiubalcacian.ro în care tratează foarte pragmatic cele mai noi noutăţi în marketing online.
 • Cătălin Ionaşcu – Trainer în cadrul Laboratorului de online şi fondator al celei mai mari comunităţi de copywriteri din România,romaniancopywriter.ro;
 • Laurenţiu Mihai, subsemnatul :), deţinătorul acestui minunat blog pe care te afli chiar acum, Trainer şi Project Manager Laboratorul de online şi Co-fondator al agenţiei de performance marketing The Pharmacy.

Care sunt principalele subiecte pe care le discutăm la workshop:

 1. PPC – Pay Per Click campaigns – Cum să-ţi realizezi o campanie de adwords eficientă şi cum s-o optimizezi; (Eu voi organiza acest workshop)
 2. Facebook Organic şi Facebook Paid – Cum să-ţi realizezi o pagină de facebook, cum să o creşti în mod natural şi cum să foloseşti cele mai importante instrumente de promovare plătită pe care le ofără Facebook.

Toate acestea învăţate prin lucru practic direct în cele 2 zile.

Regulă! Toţi participanţii sunt nevoiţi să vină cu propriul laptop. Dacă nu ai laptop, nu ai cum să lucrezi pe aceste metode de online. 

Aşadar, nu mai stau pe gânduri şi termin acest articol prin a te invita în toamnă la cele mai practic e cursuri organizate în România.

Eu ce îţi pot garanta este că nu vei regreta dacă vei participa la cest curs. Am lucrat foarte mult la conceptul workshopurilor şi avem de gând să ajungem cu el în cât multe oraşe din ţară şi nu numai.

Toate detalii despre cursuri şi despre înscriere le găseşti pe Laborator.CabinetuldeBusiness.ro.

Click pentru mai multe detalii!

Partenerul principal al Laboratorului de online este: mxhost.ro – Soluţii web profesionale.

Dacă ai orice fel de întrebare legătă de acest eveniment, mă poţi contacta la adresa: laurentiu.mihai@cabinetuldebusiness.ro.

Te aştept cu drag!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.