Invata sa fii un antreprenor bun de la specialistii BusinessAcademy

Ţi-am oferit până acum multe recomandări de aplicaţii şi website-uri utile, speciale pentru finanţele tale personale. Astăzi vin cu o recomandare pentru cei care vor să devină antreprenori, dar nu ştiu de unde să înceapă şi ce să facă.

Începutul nu înseamnă doar să mergi să-ţi faci un SRL/PFA, începutul înseamnă strategie, planificare, marketing, financiar şi multe altele.

Iar pentru cineva la început de drum, e puţin probabil să le cunoască pe toate fără să fi avut vreo experienţă anterioară sau fără ajutorul unor profesionişti.

Nu toată lumea s-a născut cu abilităţi antreprenoriale. Acestea se învăţă. Din păcate, INS-ul ne spune că 9 din 10 afaceri ajung la faliment la nici un an de activitate.

Unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este educaţia antreprenorială, iar aceasta se învaţă şi se practică.

De aici a pornit şi recomandarea mea de platformă. Nu îmi place să recomand cursuri care să nu fie bune pentru cititorii mei.

Astăzi vreau să vorbesc despre Şcoala oamenilor de afaceri a celor de la BusinessAcademy. Şi nu, NU este ca orice şcoală subvenţionată prin fonduri europene care tot au fost în ultima perioadă şi care nu au adus nici măcar un rezultat pozitiv din cauza lipsei de interes şi din cauza trainerilor care nu erau printre cei mai buni.

BusinessAcademy este un centru de cursuri certificate prin autorizația oficială a Departamentului de Examinări Internaționale Cambridge.

Certificările şi diplomele obţinute în urma cursurilor sunt acreditate la nivel mondial care, după părerea mea, cred că ar ajuta mai mult decât un master sau o facultate.

Eu am parcurs cursul de Antreprenoriat şi despre el vorbesc mai mult în acest articol, însă toate cursurile sunt interesante şi acreditate.

cursuri business academy

Cursurile organizate de BusinessAcademy sunt online printr-o platformă de e-learning. Din fericire, la aceste cursuri online nu eşti pus în faţa unui video pe care trebuie să-l parcurgi în câteva ore cum se mai practică.

Cursurile sunt realizate pe module de învăţare, fiecare având nevoie de un timp separat pentru parcurgere, iar la finalul fiecărui modul, este un mic examen care trebuie susţinut pentru a continua cursul.

La prima vedere este greu, însă doar aşa cei de la BusinessAcademy se asigură că cei care vor absolvi aceste cursuri vor avea cu adevărat un nivel avansat de cunoştinţe.

Din păcate multe cursuri online care sunt prin lume nu oferă la final un test de cunoştinţe. Mulţi le cumpără, dar pe parcurs nu îşi dedică timpul necesar pentru a le parcurge. Testele acestea te forţează să dai 100% în parcurgerea modelulor.

Costul unui curs nu este mic, însă nici nu ar trebui să fie ieftin. Nu este un curs de 1-2-3 zile pe care îl poţi răsfoi uşor în timpul liber.

Spre exemplu, cursul de antreprenoriat se parcurge pe durata a 3 trimestre în 562 de ore:

Entrepreneurship BussinesAcademy

Însă şi diplomele şi certificările sunt pe măsura timpului acordat şi a banilor.

Costul unui curs BusinessAcademy se învârte în jurul sumei de 2000-2500 euro în funcţie de cursul dorit. Da, este mult la prima vedere, dar dacă calculezi orele de şcoalizare, ar veni undeva la 3,55 euro pe oră. Nu este mult având în vedere beneficiile pe care ţi le oferă cursul.

Pentru mai multe detalii despre înscrieri, poţi intra AICI să te documentezi.

Eu am participat online la cursul e-learning de antreprenoriat. Platforma este intuitivă, uşor de folosit şi complexă. Este genul de platformă complexă, dar uşor de utilizat.

După ce parcurgi un modul, poţi descărca oricând materialele în format pdf ca să poţi să le citeşti pe viitor.

Link Elearning

Aşa arată în momentul în care ai parcurs un modul din curs. Primul din cursul de antreprenoriat este unul informativ, despre noţiunile de bază pe care trebuie să le cunoşti.

La final eşti nevoit să rezolvi testul modulului şi un task.

Fiecare lecţie din modul trebuie parcursă într-un anumit interval de timp recomandat. Timpul respetiv este un minim pe care trebuie să-l aloci pentru citit/inţeles/aplicat.

Partea bună este că oricând ai întrebări le poţi adresa mentorilor. Nu eşti de unul singur, chiar dacă eşti acasă în pat. Poţi oricând să discuţi cu mentorii tăi despre cele citite şi chiar eşti sfătuit să faci asta.

Sunt multe alte informaţii pe care le poţi învăţa direct de la ei.

Cursurile au fost realizat de peste 30 de profesori colaboratori ai BusinessAcademy printre care se enumeră directori de companii, experţi şi specialişti în domeniu.

Atât am avut să-ţi spun despre cursurile organizate de BusinessAcademy.

Detalii Cursuri BusinessAcademy!

Sper că te-a ajutat recomandarea şi să-ţi fi stârnit interesul spre o educaţie profesionistă.

Dacă ai orice fel de întrebare legată de cursuri, nu uita că îmi poţi scrie mai jos. Dacă vrei mai multe informaţii tehnice, mai bine îi întrebi direct pe ei.

Succes în afaceri!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.