The HUB Bucharest – Un loc unde m-am simtit foarte bine muncind!

Săptămâna trecută am avut plăcerea să petrec  5 zile minunate la Bucureşti, dintre care 3 au fost în scop de business.

După ce am petrecut 2 zile (miercuri şi joi) la Internet & Mobile World, unde am aflat foarte multe lucruri despre tehnologie şi viitor, a venit timpul să văd cum este să lucrezi la The HUB Bucharest!

Auzisem foarte multe lucruri de bine despre acest loc şi am vrut să văd cu ochii mei despre ce este vorba.

În cele 8 ore petrecute la The HUB, am avut plăcerea să cunosc echipa care se ocupă de această minuntă organizaţie, să cunosc şi să îmi petrec timpul cu 6 membri foarte prietenoşi cu care am vorbit despre afaceri, despre marketing şi despre Braşov.

După părerea mea, The HUB Bucharest este locul ideal unde să-ţi faci parteneri de afaceri. Dintre cei şase oameni interesanţi, cu doi îmi doresc să lucrez pe viitor.

Sunt de părere că The HUB Bucharest nu este doar un loc de coworking. În primul rând, The Hub Bucharest este locul unde îţi faci prieteni şi unde îţi găseşti viitori parteneri de afaceri.

Este locul unde te întâlneşti cu străini veniţi în scop de business (apropo, o treime din cei prezenţi erau stăini) pentru a împărţi experienţe şi idei cu aceştia.

Este locul unde cei din jurul tău te forţează să munceşti mai mult. Cu cât vezi mai mult cât de mult muncesc cei din jurul tău, cu atât vrei şi tu să munceşti mai mult.

Timpul trece aşa repede la The HUB încât la sfârşit de zi vrei să rămâi tot acolo.

De la echipa The HUB am aflat câteva lucruri mai tehnice despre organizaţie, şi anume:

Despre The Hub Bucharest

The Hub Bucharest este cel mai mare şi cel mai cunoscut spaţiu de co-working din România.

Din punct de vedere al cifrelor: The Hub Internaţional a fost fondat în 2005 la Londra, este deschis în peste 25 de locuri la care se mai aşteaptă încă 50 de locuri, deţine o reţea de peste 4000 de membri din 5 continente.

The HUB Bucharest
The HUB Bucharest

În Bucureşti, The HUB este din 2012 şi se află în Centrul Istoric. Are o suprafaţă de peste 580 de metri pătraţi organizată în spaţii de lucru, de întâlniri şi de evenimente.

The Hub pune la dispoziţia oricărei persoane posibilitatea de a deveni membru. Ca membru ai beneficii precum: participarea la evenimentele organizate de The Hub, discount-uri la evenimentele speciale organizate de The HUB şi  includerea în una dintre cele mai interactive platforme online în care ai posibilitatea să intri în contact cu cei peste 4000 de colegi The HUB din întreaga lume.

Mai multe detalii despre The Hub Bucharest şi despre ce înseamnă să ai calitate de membru poţi găsi direct pe site-ul oficial The Hub Bucharest.

Pe final

Pe final ţi-am pregătit câteva poze pe care le-am realizat la The HUB.

Eu voi încerca să ajung la The HUB de cât mai multe ori posibil. Dacă aş fi stat în Bucureşti, mi-aş fi mutat biroul direct acolo.

Dacă şi tu ai fost la The HUB Bucharest, aştept părerile tale despre acest loc printr-un comentariu mai jos.

The HUB Bucharest 10
The HUB Bucharest 9

The HUB Bucharest 8

The HUB Bucharest 7

The HUB Bucharest 5

The HUB Bucharest 2

The HUB Bucharest 6

The HUB Bucharest 4

The HUB Bucharest 3

The HUB Bucharest 1

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.