Ghidul tau de inspiratie saptamanala #9

A sosit momentul pentru a-ţi prezenta al 9-lea articol din categoria de inspiraţie săptămânală.

Astăzi ţi-am pregătit câteva materiale interesante care să-ţi crească interesul pentru ceea ce faci zilnic, atât la muncă cât şi în viaţa personală.

În articol vei găsi 10 momente inspiraţionale precum: filmul săptămânii, manifestul săptămânii, cartea săptămânii, filmulețul săptămânii, articolul săptămânii, poza săptămânii, citatul săptămânii şi multe altele.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga pagini.

1. Citatul Săptămânii – Sunt Liber!

Sunt liber

2. Melodia Săptămânii!

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/qp4qoEfJHTM?fs=1″ vars=”ytid=qp4qoEfJHTM&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1838″ /]

3. Cartea săptâmânii!

lebada-neagra-impactul-foarte-putin-probabilului_1_produsLebada neagra. Impactul foarte putin probabilului – Nassim Nicholas Taleb.

Ce se spune despre această carte:

„Una dintre cele mai influente 12 carti de dupa Al Doilea Razboi Mondial.“ – The Times

„O opera de arta.“ – Chris Anderson, autorul cartii Coada lunga

Câťeva numere despre carte:

  • Cea mai vanduta carte de non-fictiune din 2007 pe Amazon.
  • 40 de saptamani in topul listei cu carti bestseller a New York Times.
  • 2 ani pe lista cu lecturi recomandate de BusinessWeek.
  • Bestseller in Germania, Elvetia, China, Italia, Brazilia, Israel, Spania etc.

O carte care merită cu adevărat să o cumperi, să o citeşti şi să o păstrezi în biblioteca ta. O carte care te va zăpăci de-a dreptul din punct de vedere psihic şi care te va linişti după ce treci de jumătate.

Despre Autor:

Nassim Taleb a fost inclus de Forbes în 2009 pe lista „celor mai influenţi guru în management“ . El şi-a dedicat timpul studierii problemelor legate de noroc, incertitudine, probabilitate şi cunoaştere, astfel cărţile sale au devenit bestseller, au înregistrat milioane de cititori şi au fost traduse în peste 30 de limbi.

4. Manifestul Săptămânii!

tu ce spui lumii

Un manifest – întrebare la care aştept răspunsul vostru la următoarele întrebări:

  • Ce faci zilnic pentru a ajuta la bunul mers al lumii?
  • Cu ce ajuţi tu lumea din jurul tău?
  • Tu ce spui lumii?

5. Filmuleţul Săptămânii!

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/0JUFjTOM32g?fs=1″ vars=”ytid=0JUFjTOM32g&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6915″ /]

6. Articolul Săptămânii!

Lucrurile în care Cred! – Blogu lu’ Otrava

Un articol – manifest despre adevăratele lucruri în care credem zi de zi. Ţi-l recomand să-l citeşti şi să-mi spui după care sunt lucrurile sau persoanele în care crezi, şi care îţi dau puterea de a lupta în fiecare zi.

7. Zâmbeşte – este cea mai importantă acţiune pe care o poţi face!

„Învăţaţi să lăsaţi pe chipul vostru să înflorească un zâmbet, este darul pe care-l oferiţi aproapelui, este darul pe care-l oferiţi întregului Univers!” – Octavian Paler

8. Poza săptămânii!

you cant stop the waves

9. Filmul Săptămânii!

Lincoln – un film care a câştiga 2 Oscaruri. Un film ce pune în scenă viaţa unuia dintre cel mai mare şi iubit preşedinte pe care l-a avut Statele Unite ale Americii.

Este un film care mi-a plăcut foarte mult şi pe care l-aş revedea de cel puţin 5 ori. Îl recomand tuturor persoanelor cărora le plac istoria şi politica.

10. Despre gândurile bune!

875d97e5d52541ca576e7e69f0143618

Cam asta a fost tot pentru săptămâna acesta.

Sper că ți-au plăcut și sper că ți-am făcut ziua mai bună. Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro.

Nu uita să răspunzi la întrebările de pe parcursul articolului!

Like, tweet si share pentru o săptămâna inspirațională.

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.