Ghidul tau de inspiratie saptamanala #8

Ghidul tău de inspiraţie săptămânală – locul unde îţi vei alimenta bateriile inspiraţionale şi îţi vei face o săptămână mai bună, mai pozitivă.

Astăzi ţi-am pregătit materiale legate de motivaţia interioară de a vrea mai mult de la tine şi de a visa cât mai mult şi cât mai departe.

În articol vei găsi 10 momente inspiraţionale precum: filmul săptămânii, manifestul săptămânii, cartea săptămânii, filmulețul săptămânii, articolul săptămânii, poza săptămânii, citatul săptămânii şi multe altele.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga paginii.

1. Poza săptămânii – Think outsite de box

Think outside the box

2. PlayListe-ul săptămânii – Infinite

Săptămâna aceasta v-am pregătit şi un playlist foarte relaxat şi inspiraţional.

Playliste-ul este de pe site-ul 8tracks.com şi se numeşte Infinite. Îl puţeţi asculta de AICI.

3. Citatul săptămânii despre principii, limită şi voinţă

„Este mai uşor să-ţi respecţi principiile 100% din timp. Limita – propriul tău prag moral – este foarte puternică, tocmai pentru că nu o încalci; deci ai justificat trecerea dincolo chiar şi numai o singură dată, nimic nu te va opri să o faci şi a doua oară. Decide pentru ce lupţi şi apoi luptă tot timpul” – Clayton M Christensen

4. Manifestul săptămânii

manifest

5. Cartea săptămânii

50-de-idei-care-iti-schimba-viata-un-ghid-necesar-pentru-fericire-si-prosperitate50 de Idei care îţi vor schimba viaţa de Dr. Robert Anthony. Recomand această carte fiind un ghid practic şi necesar pentru toată lumea de a fi fericită şi prosperă.

Din carte vei învăţa cum să-ţi analizezi stilul de viaţă şi să-ţi dai seama ce greşeli faci în momentul de faţă, cum să-ţi dezvolţi o mentalitate de învingător de succes şi să-ţi cultivi o viaţă prosperă.

Mai multe detalii despre această carte găseşti AICI.

 

6. Filmuleţul săptămânii – Make your Choise!

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/6oY860V5F1w?fs=1″ vars=”ytid=6oY860V5F1w&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4803″ /]

7. Articolul săptămânii

Laşi lucrurile neterminate? – Atunci când şefii vorbesc despre creşterea productivităţii, niciodată nu se referă la ei înşişi.

Un articol foarte interesant scris de Raluca Mureşan pe Motivonti.ro despre energie, despre cum funcţionează creerul nostru, despre motivul pentru care lăsăm lucrurile să le facem mai târziu şi despre ce trebuie să facem să îndreptăm neproductivitatea de care suferim cu toţii zilnic.

8. Filmul săptămânii

 What To Expect When You’re Expecting

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/ZlIp5COqqGM?fs=1″ vars=”ytid=ZlIp5COqqGM&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6367″ /]

9. Will Smith despre Vise şi Dorinţe

Dream

10. Citatele săptămânii despre bani

11 Citate Benjamin Franklin despre Bani care mi-au placut in mod deosebit – o serie de citate despre bani, prosperitate, sărăcie, bogăţie şi motivaţie financiară spuse de unul dintre cei mai importanţi oameni care au pus bazele Statelor Unite ale Americii, Benjamin Franklin.

Vezi cele 11 citate AICI şi votează 3 citate care ţi-au plăcut ţie în mod deosebit.

Cam asta a fost tot pentru săptămâna acesta.

Sper că ți-au plăcut și sper că ți-am făcut ziua mai bună. Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro.

Like, tweet si share pentru o săptămâna inspirațională.

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js