Ghidul tau de inspiratie saptamanala #7

A sosit timpul pe un alt articol din categoria de inspiraţie săptămânală.

Astăzi ţi-am pregătit câteva materiale interesante care să-ţi crească productivitatea, atât la muncă cât şi în acasă.

De azi înainte, cele 10 momente de inspirație vor include titluri precum: filmul săptămânii, manifestul săptămânii, cartea săptămânii, filmulețul săptămânii, articolul săptămânii si multe altele.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga paginii.

1. Doreşte-ţi mai mult „I Can” decât „I Know”

tumblr_mj63yq3XDQ1qg9kfqo1_500

2. Melodia Săptămânii – OneRepublic – Feel again

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/2tMKO_9SD1Y?fs=1″ vars=”ytid=2tMKO_9SD1Y&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4947″ /]

3. Cartea Săptămânii – Open – Povestea lui Andre Agassi

O bibliografie care pe mine m-a schimbat foarte mult in ceea ce privește ambiția și puterea unui om de a excela.

In cartea Open – Povestea lui Andre Agassi vezi un alt fel de om. Un om pe care toata lumea il vedea ca cel mai mare tenismen din toate timpurile dar care, la nivel personal, ura tenisul din tot sufletul.

Nu i-a placut niciodata sa joace tenis insa totusi a ajuns sa fie cel mai bun. A ajuns sa fie cel mai bun din cauza tatalui sau, care a fost inamicul lui numarul unu de cand s-a nascut si pana cand si-a terminat cariera.

Este o carte pe care ti-o recomand sa o citesti cu toata caldura. Eu cu siguranta o s-o citesc de mai multe ori. Ma face sa cred ca atunci cand o citesc traiesc alaturi de el drama prin care el a trecut.

Mai multe detalii despre aceasta carte poti gasi AICI.

4. Manifestul Săptămânii

5. Tu ce ai dărui oamenilor?

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/B_ZmIHRI0q8?fs=1″ vars=”ytid=B_ZmIHRI0q8&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8194″ /]

6. Articolul Săptămânii

35 de lucruri pe care oamenii de succes le fac altfel realizat de Florin Rosoga. Un articol foarte popular in ultimele zile dar si foarte interesant si util. Vei afla 35 de lucruri practice pe care fiecare om de succes le face altfel decat le facem noi zilnic. Un articol foarte bun pentru un inceput de saptamana.

7. Semenele de întrebare ar trebui să apară doar atunci când ne oprim!

tumblr_mjfykjipwp1r2bqfvo1_500

8. Filmul Săptămânii!

The Lucky One – un film romantic pe care l-am văzut în acest weekend. Mi-a plăcut foarte mult povestea care stă la baza filmului în care este vorba despre un soldat American care a luptat în Irac și care a fost salvat de la moarte de două de o poză a unei fete găsită in mijlocul frontului.

Întors acasă dupa război, acesta se hotărăște să plece să o găsească pe acestă fată și ajunge să se indrăgostească de ea. După multe întămplări cu fotul soț al fetei, acesta reușește să rămână cu ea.

Recomand filmul tuturor persoanelor care sunt îndrăgostite.

9. Surprinzatoarea știință a motivării – de Dan Pink

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/rrkrvAUbU9Y?fs=1″ vars=”ytid=rrkrvAUbU9Y&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7908″ /]

10. Explorează. Visează. Descoperă.

tumblr_mg54hryhG71rn9gp6o1_500

Cam asta a fost tot pentru săptămâna acesta.

Sper că ți-au plăcut și sper că ți-am făcut ziua mai bună. Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro.

Like, tweet si share pentru o săptămâna inspirațională.

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js