Ghidul tau de inspiratie saptamanala #5

A sosit şi al cincilea articol din categoria de inspiraţie săptămânală.

Astăzi ţi-am pregătit câteva materiale interesante care să-ţi crească interesul pentru ceea ce faci zilnic, atât la muncă cât şi în viaţa personală.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga paginii.

1.  Noi suntem singurii care ne putem distruge!

„Nimic în lumea asta nu ne poate distruge, dar ne putem distruge singuri tânjind mereu după lucrurile pe care nu le mai avem – şi gândindu-ne tot timpul la ele.”— Bunica Fontaine, Pe aripile vântului, Margaret Mitchell

2. 3 actiuni importante!

3. Life is this, I like this! filmulet extras din serialul Suits

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/lQ0mvjzc8ak?fs=1″ vars=”ytid=lQ0mvjzc8ak&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7392″ /]

4. Melodia saptamanii!

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/irw3IbjP3vQ?fs=1″ vars=”ytid=irw3IbjP3vQ&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3225″ /]

5. Singura diferenta este…

6. Cuvintele potrivite!

“One day I will find the right words, and they will be simple” – Jack Kerouac

7. Filmul saptamanii!

Saptamana asta va recomand un film care mi-a placut foarte mult si din care am invatat o lectie foarte importanta cand vine vorba de plagiere.

Filmeul se numeste The Words si este vorba de un scriitor care nu se poate remarca pana cand gaseste o carte si o publica in numele lui.

Acesta are succes cu cartea gasita si o data cu asta incepe sa se lupte cu constiinta sa proprie si cu adevaratul scriitor al cartoi.

Urmareste filmul si vezi cum se descurca acesta intr-o situatie destul de delicata din viata lui de scriitor.

Mai multe detalii despre film le gasi AICI.

8. Stop la toate plangerile. Incepe si fa treaba!

let s go

O data cu aceast manifest va recomand si melodia lui Calvin Harris – Let’s go!

9. Mai!

VREAU MAI MULT – articol marca Cabral!

Un articol interesant despre motivul pentru care noi ar trebui sa vrem ca toate lucrurile sa se intample MAI repede, bine, etc.

Citeste articolul si spune-mi parerea ta. Este bine sau nu sa vrem MAI mult de la noi? Astept raspunsurile voastre printr-un comentariu mai jos

10. Saptamana asta: FII INDRAZNET!

strikingtruths_be-audacious

Cam asta a fost tot pentru saptamana asta. Sper ca ti-au placut şi sper că ţi-am făcut ziua mai bună.

Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro. 

Like, tweet si share pentru o saptamana inspirationala.

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.