Ghidul tau de inspiratie saptamanala #17

Un nou articol de inspiraţie care să te ajute să ai o săptămână cât se poate de bună şi productivă.

În articol vei găsi 10 momente inspiraţionale precum: manifestul săptămânii, cartea săptămânii, filmulețul săptămânii, articolul săptămânii, poza săptămânii, citatul săptămânii şi multe altele.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga pagini.

10 momente de inspiratie special pentru tine

1. Întotdeauna să faci ceva ce nu ai mai făcut niciodată!

Citat Dave Ramsey

2. Melodia săptămânii!

[embedplusvideo height=”450″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/17xRe0E” standard=”http://www.youtube.com/v/450p7goxZqg?fs=1″ vars=”ytid=450p7goxZqg&width=550&height=450&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4240″ /]

3. „Fă lucruri măreţe într-un mod măreţ”

To great things in a great way

4. TEDx-ul Săptămânii!

O minunată poveste despre leadership şi bomboane spusă de Drew Dudley. Vezi cum poţi schimba lumea cu ajutorul adevăratului sens al leadershipului:

[embedplusvideo height=”450″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/17hsfia” standard=”http://www.youtube.com/v/hVCBrkrFrBE?fs=1″ vars=”ytid=hVCBrkrFrBE&width=550&height=450&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6769″ /]

5. Adevăratul secret al SCHIMBĂRII!

Schimbare

6.  Cartea săptămânii!

The total money makeoverTransformare financiara totala – Un plan cu rezultate confirmate pentru o forma financiara optima – Dave Ramsey

Una dintre cele mai interesante cărţi care tratează sfera datoriilor şi felul în care acestea au o impact în viaţa noastră de zi cu zi.

Autorul prezintă într-un mod foarte încurajator cum să scapi de datorii şi oferă paşii cei mai eficienţi de urmat pentru a scăpa de datorii care tot persistă în viaţa noastră.

Mai multe detalii despre carte AICI.

7. Există un singur drum către succes. Urmează-l şi nu te abate de la el!

Există un singur drum către succes

8. Citatele săptămânii!

20 de citate despre educatie financiara oferite de Dave Ramsey – cele mai bune citate spuse de Dave Ramsey în cariera lui de autor, antreprenor, speaker şi prezentator TV în domeniul educaţiei financiare.

20 de citate despre educaţie financiară pe care le poţi aplica începând de astăzi în viaţa ta financiară.

Vezi care sunt acestea din acest articol.

9. Pentru că vacanţa este un moment de inspiraţie..

7395e272950b0b0ad331c18b752fdd55

10. Articolul săptămânii!

De ce te prostesc lipsurile si 15 mentalitati ale oamenilor bogati care iti aduc bunastare! – un articol foarte bun marca Construim Imperii.

Un articol despre lipsuri, despre sărăcie, despre bogăţie şi despre mentalităţile pe care oamenii bogaţi le folosesc pentru a-şi creşte averile.

Trebuie citit!

Asta a fost tot pentru săptămâna acesta.

Sper că ți-au plăcut și sper că ți-am făcut ziua mai bună şi mai inspirată. Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro.

Like, tweet si share pentru o săptămâna inspirațională.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.