Ghidul tau de inspiratie saptamanala #13

Un nou articol de inspiraţie care să te ajute să ai o săptămână cât se poate de bună şi productivă.

În articol vei găsi 10 momente inspiraţionale precum: manifestul săptămânii, cartea săptămânii, filmulețul săptămânii, articolul săptămânii, poza săptămânii, citatul săptămânii şi multe altele.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga pagini.

1. Stop!

Stop

2. Citatul săptămânii!

“There may be people that have more talent than you, but there’s no excuse for anyone to work harder than you.” – Derek Jeter

3. Melodia săptămânii!

[embedplusvideo height=”350″ width=”450″ editlink=”http://bit.ly/19FO0vc” standard=”http://www.youtube.com/v/hT_nvWreIhg?fs=1″ vars=”ytid=hT_nvWreIhg&width=450&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9062″ /]

4.Poza săptămânii!

Sometimes..

5. Filmuleţul săptămânii!

Cum să învingi stresul şi să devii productiv!

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/19FNNbj” standard=”http://www.youtube.com/v/CHxhjDPKfbY?fs=1″ vars=”ytid=CHxhjDPKfbY&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9305″ /]

6. Câteodată tăcerea este mai importantă decât sunt cuvintele!

tacerea

7.  Semnificaţia cuvântului „Mâine”

maine

8. Cartea săptămânii!

da-lovitura-de-ce-acum-e-momentul-sa-faci-bani-din-pasiunea-ta_1_produsDa lovitura! De ce acum e momentul sa faci bani din pasiunea ta – Gary Vaynerchuk

Este o carte motivaţională care oferă 3 secrete mari şi importante testate de Gary Vaynerchuk în a avea succes în carieră. Acestea sunt: iubirea faţă de familie, munceşte mult şi trăieşte-ţi pasiunea.

Află în carte ce înseamnă fiecare pentru viaţa ta şi cât de mult contează aceste 3 secrete în îndeplinirea visului pe care îl ai, acela de a câştiga bani din practicarea pasiunii tale.

Află mai mult detalii despre carte de AICI.

 

9. Despre oameni, ambiţie şi muncă! 

„Oamenii trebuie să înţeleagă că nimeni nu trişează. Uneori câştigăm, alteori pierdem. Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi.

Nu aştepta să ţi se reconoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape.

Nu din orgoliu, nu din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte în viaţa ta. Închide uşa, schimbă discul, fă curat în casă, şterge praful.

Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine eşti!”

Paulo Coelho

10. Acţionează făra aşteptări şi cu siguranţa vei fi fericit!

Act without expectation

Cam asta a fost tot pentru săptămâna acesta.

Sper că ți-au plăcut și sper că ți-am făcut ziua mai bună. Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro.

Like, tweet si share pentru o săptămâna inspirațională.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.