Ghidul tau de inspiratie saptamanala #11

Al 11-lea articol de inspiraţie săptămânală realizat special pentru tine. Săptămâna aceasta ţi-am pregătit un articol care îţi va alimenta bateriile motivaţionale pentru a da tot ce e mai bun din tine pe toate planurile.

În articol vei găsi 10 momente inspiraţionale precum: filmul săptămânii, manifestul săptămânii, cartea săptămânii, filmulețul săptămânii, articolul săptămânii, poza săptămânii, citatul săptămânii şi multe altele.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga pagini.

1. Manifestul Săptămânii!

manifest

2. Citatul Săptămânii!

citat

3. Cartea Săptămânii!

Tata bogat, tata saracTata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie – de Robert Kiyosaki – una dintre cele mai bine vândute cărţi de educaţie financiară din lume.

Este o carte în care vei afla cum trebuie să-ţi organizezi banii astfel încât să ajungi bogat. Află primii paşi pentru a te îmbogăţi de la Robert Kiyosaki!

Mai multe despre carte poţi găsi AICI.

 

 

 

 

4. Melodia Săptămânii!

[embedplusvideo height=”350″ width=”450″ editlink=”http://bit.ly/17xaARG” standard=”http://www.youtube.com/v/m24b1gMc4sU?fs=1″ vars=”ytid=m24b1gMc4sU&width=450&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6826″ /]

5. Imaginea Săptămânii!

poza

6. Filmulţul Săptămânii!

[embedplusvideo height=”350″ width=”500″ editlink=”http://bit.ly/17xb6ix” standard=”http://www.youtube.com/v/SuPLxQD4akQ?fs=1″ vars=”ytid=SuPLxQD4akQ&width=500&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2333″ /]

7. Remember…

„Remember to enjoy the journey and the scenary along the way”  Katrina Mayer

8. Filmul Săptămânii!

Thank You for Smoking – un film foarte interesant despre motivul pentru care este bine să fumezi. Un film care sigur o să le placă persoanelor care fumează dar şi celor care nu fumează.

Îl recomand să-l vezi în această săptămână!

9. Do IT!

poza2

10. Articolul Săptămânii!

Despre Comportamentul Asertiv – un articol video foarte interesant care îţi prezintă motivul pentru care ar trebui să avem un comportament asertiv în tot ceea ce facem.

Cum să obţii ceea ce îţi doreşti şi să-ţi menţii relaţiile cei din jurul tău. Află cum în acest articol!

Cam asta a fost tot pentru săptămâna acesta.

Sper că ți-au plăcut și sper că ți-am făcut ziua mai bună. Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro.

Like, tweet si share pentru o săptămâna inspirațională.

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.