Esti autor si ai un ebook? Uite cum poti sa-l vinzi mai usor

De curând, Catalin mi-a povestit de un website foarte interesant pentru autorii de cărţi electronice (ebook-uri) care caută modalităţi să le vândă mai bine.

De multe ori autorii nu au aptitudini în vânzare sau în marketing şi le este greu să-şi monetizeze şi să-şi vândă ebook-urile.

Website-ul pe care vreau să-l recomand este edigitala.ro. Este o editură digitală care vine în ajutorul autorilor să-şi vândă cărţile electronice în cât mai multe locuri în online.

edigitala

De ce este aşa specială această editură?

  1. Pentru că te ajută să-ţi publici ebook-ul în multe locuri precum: Apple iBooks, Google Play, Amazon Kindle şi în multe alte locuri pe care le poţi găsi AICI.
  2. Pentru că este gratuit.
  3. Pentru că primeşti bani 45% din preţul de vânzare al cărţii pentru cărţle vândute la magazinele partenere. Poate ţi se pare mic, însă imaginează-ţi că în cazul unei cărţi fizice, un autor primeşte undeva la 10% din cost (în funcţie de editură).

Esti autor? Uite cum poti sa-ţi vinzi mai usor ebook-ul

Mai multe despre edigitala.ro găseşti şi în următorul video:

[youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=Z5flIvspWx0″ width=”700″ height=”500″]

Aplicaţia te ajută să-ţi vinzi cartea în limba română, engleză şi multe altele.

Dacă vrei să ai o expunere mai mare şi o vânzare mai mare, îţi recomand să-ţi traduci cartea şi în engleză (în cazul în care este în limba română). În acest caz şansa ta de a monetiza cartea este mai mare.

O altă informaţie interesantă este „Publicarea unei carti digitale la Editura Digitala NU te impiedica sa tiparesti cartea ta in alta parte”Pe scurt, nu te va afecta deloc să-ţi publici ebookul şi în alte părţi dacă colaborezi cu edigitala.ro.

Pe lângă informaţiile de mai sus, mai sunt multe multe alte detalii pe care le poţi găsi direct la ei pe site, dacă te interesează -> edigitala.ro.

Sper că ţi-a fost de folos recomandarea.

Aştept părerile tale printr-un comentariu.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Acest articol nu a fost un articol sponsorizat. Nu-i cunosc pe iniţiatorii proiectului. Vreau doar să-i ajut pe autori să-şi vândă cărţile mai uşor. 🙂

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.