Black Friday la Elefant.ro – Recomandari de Carti Reduse

Este săptămâna respectivă din an când rafturile de cărţi se fac din ce în ce mai mari.

Cred că este cea mai bună perioadă din an de a cumpăra cărţi pentru că reducerile sunt extrem de mari şi ai timp să te gândeşti şi să cumperi tot ce ai nevoie.

Elefant.ro este locul de unde îmi cumpăr majoritatea cărţilor. Ei au început de astăzi perioada de mega reduceri cu Single’s Day (cel mai mare eveniment de shopping din an) unde vei găsi reduceri la toată gama lor de produse de până la 90%.

De pe 12 noiembrie şi până vineri, 15 noiembrie, va fi  Black Friday cu zeci de mii de produse reduse.

M-am uitat peste ofertele de la cărţi şi mi-au atras atenţia următoarele 5 titluri:

Recomandări Cărţi de la Elefant.ro

DE LA IDEE LA BANI de Napoleon Hill 

Dacă vrei să faci primii pași în educația ta financiară, de această carte ai nevoie pentru a-ți trasa drumul. Este una dintre cele mai bine vândute cărți din lume și cea mai cunoscută scrisă de Napoleon Hill. În carte vei găsi 13 pași simpli spre îmbogățire, de cultivare a unei conștiințe a banilor, a unei întregi filosofii despre succes și prosperitate.

Napoleon Hill te învață pas cu pas cum să îți folosești dorința, încrederea, autosugestia, cunoștințele, imaginația, planificarea, hotărârea, perseverența, puterea grupului, energia sexuală, subconștientul, creierul și al șaselea simț ca să poti ajunge să atingi succesul și să iti transformi ideea în bani.

Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, Alexander Graham Bell sunt numai câțiva dintre oamenii care au cunoscut succesul prin aplicarea principiilor din această carte. Deși concepute cu mult timp în urmă, mai exact în 1937 când a fost publicată cartea, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale. ”De la idee la bani” și-a păstrat statutul de bestseller chiar și după mai mult de 80 de ani de la publicare.

Recenzia cărții o găsești aici.

Cartea costă doar 20 lei – reducere de la 40 lei.

GÂNDEȘTE ȘI VEI FI BOGAT de Napolen Hill

Chiar dacă pare doar un slogan de marketing, această carte te învață pe bune cum să îți transformi visele în realitate. Fii pregătit să faci schimbări majore în viața ta după ce termini de citit această carte. Dacă mai sus îți spuneam că ”De la idee la bani” este primul pas în educația ta financiară, ”Gândește și vei fi bogat” reprezintă următoarea etapă în procesul tău de dezvoltare și succes.

Andrew Carnegie s-a născut în Scoţia, în anul 1835, într-o familie săracă. Până în anul 1901, Andrew Carnegie a devenit cel mai bogat om din lume. Când Napoleon Hill a început să scrie despre succes, Andrew Carnegie i-a oferit cele 10 reguli pentru succes, pe care le aplicase până atunci. Astfel, împreună au creat ceea ce astăzi se numește ”Think and grow rich” sau ”Gândește și vei fi bogat”.

Câteva dintre regulile de succes ale lui Carnegie, scrise de Napoleon Hill sunt: trage de tine și fă mai  mult decât ești obligat să faci, singura ta limită ești tu însuți, acționează cu curaj chiar dacă uneori te temi.

Cartea costă 14.95 lei de la 29,90 lei.

BANII: STĂPÂNEȘTE JOCUL de Tony Robbins

Cartea lui Tony Robbins este un ghid care se adresează tuturor celor care vor să devină independenți din punct de vedere financiar și care vor să își asigure o bătrânețe liniștită, lipsită de grija banilor. Nu lăsa cele 700 de pagini să te intimideze! Vei vedea cât de utile vor fi.  Vei afla 7 pași simpli spre libertate financiară și secretele celor mai sclipitoare minți ale lumii în domeniul financiar.

Tony Robbins a abordat în materialele sale tehnici și strategii pentru a îmbunătăți relațiile umane, modul în care ne organizăm timpul, tehnici de inteligență emoțională, dezvoltarea profesională și educație financiară. El a ajutat milioane de oameni să îşi descopere puterea interioară şi să ajungă la nivele superioare atât în plan profesional cât şi în cel personal.

Pentru ca această carte să ajungă în mâinile tale, Tony Robbins a depus o muncă de documentare asiduă, intervievând timp de șapte ani, 50 de oameni geniali în domeniul financiar, care au știut să câștige bani și în perioadele economice bune dar și în cele mai rele.

Recenzia cărții o găsești aici.

Cartea costă 45,56 de la 68 lei.

DE NECLINTIT de Tony Robbins 

Dacă ai nevoie de un plan de libertate financiară, această carte ar putea fi începutul. Cartea este un excelent manual de investiții care se adresează atât începătorilor cât și oamenilor de afaceri experimentați, fiind totodată un îndemn pentru generația Y de a intra în joc și a investi la bursa de valori. Nu este o carte pentru timpul liber, ci mai degrabă un manual pentru a deveni liber. Cărțile sale, devenite bestseller-uri, s-au vândut în milioane de exemplare în toate colțurile lumii.

Din carte vei afla cum să alcătuiești un plan simplu care să îți ofere adevărata libertate financiară, strategii de la investitorii de top ai lumii despre cum să te protejezi pe tine și pe familia ta, cele patru principii esențiale pe care cei mai mulți dintre investitorii de geniu ai lumii le utilizează pentru eficiență maximă, cea mai rapidă cale de a-ți recâștiga banii investiți, plus multe altele.

Robbins este fondator sau partener în peste 31 de companii, administrând activ 12 dintre ele în diferite domenii cum ar fi realitatea virtuală, fotbalul american sau o stațiune turistică de cinci stele din insulele Fiji. Acțiunile sale caritabile schimbă zilnic viețile a milioane de oameni, convingerea lui fiind că atunci când produci ceva creezi mijloace pentru a-i ajuta pe alții.

Recenzia cărții o găsești aici.

Cartea costă 32,83 lei de la 49 lei.

CE ESTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ DE FAPT?  de Robert T. Kiyosaki

Sigur ai auzit  de ”Tată bogat, tată sărac” (și sper că ai și citit-o). ”Ce este educația financiară de fapt?” este continuarea acestei cărți pe care ți-o recomand cu drag. Pentru că sigur vrei să afli de ce bogații devin și mai bogați. Pentru că este o carte despre o educație financiară reală, nu despre basme.

Vei afla ceva foarte important: De ce oamenii care pun bani deoparte sunt perdanti? Cândva, oamenii care puneau bani deoparte erau câștigători. Oamenii puteau pune bani deoparte și deveneau bogați. Astăzi, cei care pun bani deoparte sunt perdanți. Te invit să descoperi singur ce înseamnă acest lucru de fapt.

Cu douăzeci de ani în urmă, Robert Kiyosaki a scris ”Tată bogat, tată sărac”, prima carte din istorie despre finanțe personale. Este o carte care a contestat, a schimbat și încă schimbă felul în care zeci de milioane de oameni din toată lumea înțeleg banii. Persepectiva lui Kiyosaki despre bani și investiții a contrazis adesea gândirea convențională, comunicând onest și curajos. Astfel, a devenit un susținător pasionat al educației financiare.

Cartea costă 19,20 lei de la 40 lei.

Sper ca aceste recomandări să te fi ajutat 🙂

Îţi doresc să profiţi de cele mai bune reduceri.

Cumpără doar dacă ai nevoie de ele şi doar dacă îţi permite bugetul.

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.