Unde pot gasi echipamente horeca ieftine

Cand vine vorba de echipamente horeca noi sau la mana a doua, raspunsul la intrebarea „Unde gasesc mai ieftin” este tot acelasi: cele mai ieftine echipamente horeca se gasesc in mediul online. In continuare vom discuta de ce preturile pentru aceste echipamente sunt mai convenabile in online comparativ cu cele ale magazinelor clasice.

Preturile de pe internet sunt mai ieftine din trei motive principale; in plus, in online poti gasi mai usor echipamente horeca ieftine decat in magazinele fizice.

De ce gasesc mai usor pe internet echipamente horeca ieftine?

#1 Costurile de „chirie” si „intretinere” sunt mult mai mici

In cazul magazinelor fizice, cu cat pozitia acestora este mai usor de accesat, cu atat chiria este mai mare. Aceasta creste si odata cu suprafata de spatiu, dar si cu tipul constructiei in care se afla magazinul.

Un magazin online nu presupune costuri de chirie si intretinere la fel ca un magazin fizic, ci costuri mult mai mici de intretinere si gazduire pe un anumit server. Din acest motiv, este permisiva scaderea preturilor la echipamente horeca online.

#2 Personal redus, costuri reduse

In mediul online, un angajat poate realiza munca a cel putin 5 angajati din mediul fizic. Acesta poate fi, in acelasi timp, vanzator, promoter, responsabil de relatia cu clientii, sef de raion si consultant de vanzari. Prin urmare, numarul de angajati al unei afaceri online este mult mai mic si, prin urmare, costul produselor este redus.

#3 Concurenta la echipamente horeca e doar la doua click-uri distanta

Vrei sa cauti echipamente horeca in mai multe magazine si sa compari producatorul, pretul sau pur si simplu calitatea produsului? Nicio problema! In mediul online, la doar cateva click-uri de mouse, gasesti o gama larga de magazine care ofera acelasi produs pentru a face comparatia!

In mediul offline, daca esti in cautare de echipamente horeca, dedici mai mult timp, efort si chiar bani pentru a cauta magazinele concurente pentru a compara produsele. Din acest motiv, iti recomandam sa incepi cautarea produselor de tip echipamente horeca, acum, online!