Dezvoltă-ţi startup-ul în doar 54 de ore!

Ai un business inovativ care doreşti să-l dezvolţi în viitorul apropiat?

Dacă răspunsul la această întrebare este DA, atunci trebuie să ajungi la următoarea conferinţă.

Te invit la Startup Weekend Braşov, un eveniment care îşi doreşte să pună faţă în faţă oameni cu experienţă în afaceri şi investitori cu viitori antreprenori in industrii creative.

Dacă doreşti să-ţi dezvolţi propria idee de afacere cu ajutorul a 3 speakeri, 5 juraţi şi 12 mentori cu mari experienţe în afaceri creative, atunci trebuie să participi la acest eveniment.

startup-weekend-brasov

Startup Weekend Brașov este o rețea globală de lideri și antreprenori pasionați, ce inspiră, educă și susțin echipe și comunități să formeze idei și să le lanseze. Este un eveniment al schimbărilor, un eveniment în care lucrurile se fac diferit și ajung la potențial maxim.

Cei 3 speakeri, 5 jurați și 12 mentori vor îndruma și susține echipele pe parcursul evenimentului: Andrea Adamo, Entrepreneur and UEFA football coach, Italia; Daniel Țigănilă, Co-founder at startups.ro, România;Dragos Zavarache, Manager of Electroprecizia Construct Maintenance, România; Dustin Overbeck, Entrepreneur, România; Maria Sandor, Member of the Consultative Board at GRASP Society, România;Marius Mitroi, Head of Innovation Funding Department at UEFISCDI, România; Mukul Pal, Founder at Orpheus CAPITALS, India; Sebastian Ivan, President of Lotus21 Investments România; Paul Renaud, Adjunct Professor of Marketing at the Maastricht School of Management, Canada; Vlad Ficustean, Senior TEDx Ambassador, România; Irina Iliescu, creative business lawyer, România; Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi, România; Evgenios Skitsanos, Grecia.

Timp de 54 de ore echipele se formează, comunică, deciziile devin o provocare, cer suportul și expertiza mentorilor, iar soluţionarea problemelor se face prin cea mai creativă și activă metodă!

Conceptul StartupWeekend a fost dezvoltat în Statele Unite și preluat în peste 100 de țări din toată lumea: din Canada, în Europa, Africa și Asia, iar în România, Brașov, înscrierile se pot realiza pe site-ul evenimentului și ne puteți găsi online și pe facebook.
Astfel, indiferent de colțul lumii în care are loc evenimentul, acesta se va desfășura la aceleași standarde: activitățile în limba engleză engleză, welcome pack și asigurarea mesei, răcoritoarelor și a cafelei pentru întregul weekend.

Data: 04-06 iulie 2014

Locul defășurării evenimentului: Camera de Comerț și Industrie Brașov 

Înscrierile se fac pe: brasov.startupweekend.org

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.